close

Autorijles

kosten rijles
  • Ervaren instructeurs
  • Kwalitatieve lesgeving
  • Hoge slagingspercentage
Autorijles

Je autorijbewijs halen bij Drive Safe Rijopleidingen

Een autorijbewijs halen is een belangrijk moment in ieders leven. Natuurlijk wil jij een rijopleiding die ervoor zorgt dat jij op een geschikte wijze voordelig je rijbewijs kunt halen.

Drive Safe Rijopleidingen is Rijschool voor Den Haag en omstreken. Haal jouw rijbewijs op een leuke en snelle manier bij een van onze kwaliteit rijopleidingen. Onze rijschool is gevestigd in Rijswijk, maar we bieden onze rijopleidingen in de gehele regio Haaglanden.

Whatsapp

Haal jouw rijbewijs bij Drive Safe Rijopleidingen. Auto-opleidingen zowel als motoropleidingen. Rijlessen voor iedereen op zijn eigen tempo. Hierbij zijn spoedcursussen ook mogelijk

Lessen zijn te volgen in 60, 90 en 120 minuten, zodat jij op jouw eigen tempo je rijbewijs kunt behalen. Natuurlijk voor een mooie prijs. Ben jij op zoek naar een ervaren rijschool Den Haag, Zoetermeer, Delft, Westland of een andere regio in de buurt?

Maak dan direct een afspraak voor jouw eerste rijles!
Autorijles > Voordelig bij Rij Drive Safe
Motorrijles > Voordelig bij Rij Drive Safe
Theoriecursussen > Voor auto en motor
2todrive > Rijlessen vanaf 16,5 jaar

De eerste rijles is altijd spannend.

Om jou als toekomstige leerling een beeld te geven over de stappen en de duur van de rijopleiding houden we eerst een intake met jou. Het doel hiervan is om een sterke indruk te krijgen van de kennis, vaardigheden, houding en het leervermogen dat je al in huis hebt. Aan de hand hiervan adviseren wij over de cursus aanpak en lesvorm, die geschikt is voor onze leerling. Wij garanderen hierbij een aanpak op maat!

Ben je 16,5 jaar en wil je achter het stuur zitten om zelfstandig in het rijden te worden en ook het plezier van het rijden te ervaren?

Dan ben je bij Drive Safe Rijopleidingen op het juiste adres. Wij bieden zowel lespakketten als losse rijlessen aan. De lessen worden aan de hand van een instructiekaart gegeven. De instructiekaart wordt zowel door de rijinstructeur als de leerling bijgehouden. Zo hebben beide inzicht in het verloop van het rijproces.

Wij adviseren onze leerlingen om met rijlessen van 60 minuten te beginnen en later in de rijopleiding over te gaan naar lessen van 90 minuten. Uiteindelijk ligt de keus in de handen van de leerling.

Meer info over 2toDrive

Proefles formulier

Meld je gerust aan en we nemen spoedig contact op voor het maken van een afspraak.

    Hierbij ga ik akkoord met de voorwaarden.