close

Motorrijles Den Haag – Motorrijlessen Den Haag

Motorrijles Den Haag? Dan bent u bij Drive Safe zeker aan het juiste adres! Heel snel en voordelig jouw motorrijbewijs halen kan bij Drive Safe. Wij zijn namelijk een rijschool voor niet alleen het behalen van een autorijbewijs maar ook voor uw motorrijbewijs. Bij onze motorrijschool Den Haag Drive Safe helpen wij u graag op weg naar het behalen van uw motorrijbewijs. Wij beschikken over ervaren instructeurs, die u klaarstomen voor het praktijkexamen.

Wij maken gebruik van de meest moderne motoren tijdens de motorrijlessen Den Haag en bieden daarbij flexibele lesmomenten aan, om zo iedereen de mogelijkheid te bieden om voor zijn of haar motorrijbewijs te gaan. Kies voor kwaliteit en veiligheid en start vandaag met een bij Drive Safe.

 • Ervaren instructeurs
 • Kwalitatieve lesgeving
 • Hoge slagingspercentage

Uiteraard kun je bij ons een gratis proefles volgen om erachter te komen of onze rijschool en een van onze ervaren instructeurs bij jou past. Zij nemen voor jou de tijd om erachter te komen wat je al kunt en op welk niveau jouw rijvaardigheid ligt. Daarnaast leggen wij jou precies uit hoe het traject eruit kan zien en welk pakket het beste bij jou past.

Heb jij jouw theorie certificaat al op zak? Schrijf je dan direct in.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende proefles aan!

Motortheorie

Voordat je mag beginnen met jouw praktijkexamen, zal je eerst het theorie-examen moet afleggen. Hiervoor hebben wij tien vragen opgesteld die je ook kan verwachten op het theorie-examen. Test alvast jouw kennis. Wil je meer voorbeeldvragen of wil jij een theoriecursus volgen bij Drive Safe? Neem dan contact met ons op!

+31 (0) 6 4300 0672

Je kunt ons gerust bellen: Neem direct contact op

Social media

Social media:
Facebook | Instagram | Youtube

Mail ons nu

Heeft u een vraag? Stuur een bericht via het contactformulier: info@rijdrivesafe.nl

Whatsapp

Stuur ons gerust een berichtje via Whatsapp of bel ons

Proefles formulier

Meld je gerust aan en we nemen spoedig contact op voor het maken van een afspraak.

  Hierbij ga ik akkoord met de voorwaarden.

  Motorrijles Den Haag

  Kies voor onze flexibele motorrijlessen Den Haag

  Wil jij ook op flexibele wijze en in eigen tempo doelgericht naar je rijexamen toe werken? Motorrijles Den Haag van Drive Safe Rijopleidingen in Rijswijk kun je rijlessen ruim inplannen in de ochtend of later op de avond. Onze prijzen wijken daarom ook niet af wanneer je in de avond of in het weekend lessen volgt. Wij bieden rijlessen aan van 60 / 90 / 120 minuten.

  Onze Rij Drive Safe Service

  Hoe het werkt

  Proefles of pakket aanvraag

  Via de website kun je je eenvoudig aanmelden. Wij maken graag tijd vrij om snel en efficiënt een persoonlijke afspraak met jou te maken. Wij zijn betrouwbaar, transparant en voor een eerlijke prijs kun jij bij ons aan de slag.

  Meer informatie

  Opstellen van een traject op maat

  Drive Safe Rijopleidingen heeft een kwalitatief en succesvol programma en is daardoor inmiddels een waar begrip in Haaglanden. Daarnaast maken wij natuurlijk voor iedereen een passend traject die bij hem of haar past.

  Meer informatie

  Klaarstomen voor het rijexamen

  Tegen het einde van het traject komt je examen in beeld. Wij zorgen ervoor dat je goed wordt opgeleid volgens de nieuwste regels en dat je je op je gemak voelt tijdens het examen. Een speciale examentraining kost niets extra’s.

  Meer informatie

  Motorrijbewijs halen bij Drive Safe de #1 motorrijschool

  Toeren op een motor geeft u een gevoel van vrijheid omdat u zonder beperkingen de weg om kunt gaan. Een motor geeft u de mogelijkheid overal op eigen tempo naartoe te gaan zonder de beperkingen van openbaar vervoer of files. Daarbij is motorrijden een manier om lekker te ontspannen, maar om gebruik te maken van een motor moet u wel in het bezit zijn van een motorrijbewijs.

   U hoeft zich hierover geen zorgen te maken, want bij Drive Safe bent u aan het juiste adres om uw motorrijbewijs te halen! Wij bieden namelijk professionele motorrijlessen aan van een zeer hoog niveau, zodat u veilig en prettig de weg op kunt gaan. Als u bij ons begint met het volgen van motorrijlessen in Den Haag, zorgen wij voor alle benodigdheden, denk aan de motor, motorkleding en helm.

  Whatsapp

  Binnen het motor rijbewijs zijn er verschillende categorieën, afhankelijk van het vermogen en het type motorfiets. In Europa zijn de motorrijbewijs categorieën gebaseerd op de Richtlijn 2006/126/EG. Hier zijn de belangrijkste categorieën:

  1. A1 (lichte motor): Dit is de lichtste categorie en is bedoeld voor motorfietsen met een cilinderinhoud tot 125 cc en een maximaal vermogen van 11 kW (15 pk). Deze categorie is toegankelijk voor bestuurders vanaf 16 jaar.

  2. A2 (middelzware motor): Deze categorie is bedoeld voor motorfietsen met een vermogen tot 35 kW (47 pk) en een verhouding van maximaal 0,2 kW per kilogram (het vermogen-gewichtsverhouding). Om een A2-rijbewijs te verkrijgen, moet je minimaal 20 jaar oud zijn en eerst twee jaar ervaring hebben met een A1-rijbewijs of rechtstreeks deelnemen aan een opleiding en examen doen.

  3. A (Zware motor/motor onbeperkt): Dit is de zwaarste categorie en is bedoeld voor motorfietsen met een onbeperkt vermogen. Om een A-rijbewijs te verkrijgen, moet je minimaal 24 jaar oud zijn of minimaal twee jaar ervaring hebben met een A2-rijbewijs. Voor bestuurders ouder dan 20 jaar is er een directe toegang tot de A-categorie zonder eerdere ervaring met de A2-categorie.

  Meld je aan voor motorrijles in Den Haag
  Motorrijles Den Haag voor elke categorie A1 A2 en A

  Haal in 4 weken tijd jouw motorrijbewijs in Den Haag! – Motorrijles Den Haag

  Je leest het goed, het is mogelijk bij onze motorrijschool in Den Haag om binnen 4 weken te slagen voor jouw motorrijbewijs. Natuurlijk moet je wel je het theoriecertificaat op zak hebben. Deze versnelde cursus is erkend door het CBR en dat betekend dat wij kunnen garanderen dat jij op een veilig, verantwoorde en snelle manier kan slagen. Dit is onze unieke lesmethode en we zijn een van de weinige in Den Haag en omgeving die dit mogelijk maken. Het fijne aan dit traject is dat we ook in de avonduren en weekenden deze cursussen verzorgen. Zo heb jij altijd de mogelijkheid om dit versnelde traject te volgen. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we jou moeten voorbereiden op het praktijkexamen. Schrijf je vandaag nog in, want hoe dichterbij de zomer des te minder blekken er beschikbaar zijn. Voor vragen kan je ons natuurlijk bellen, mailen of benaderen via WhatsApp.

  Meld je aan voor motorrijles in Den Haag

  Hoe ziet een motorrijles in Den Haag eruit bij Drive Safe?

  Bij Drive Safe in Den Haag begint elke motorrijles met de basis van veiligheid. Zodra je aankomt, word je uitgerust met de essentiële veiligheidskleding en een helm, waarbij we zorgvuldig controleren of alles perfect past en comfortabel zit. Veiligheid staat bij ons voorop, en we zorgen ervoor dat je volledig beschermd bent voordat je op de motor stapt.

  Zodra je klaar bent, begeven we ons naar ons speciaal ingerichte oefenterrein. Dit is waar de echte actie begint. Ons oefenterrein in Den Haag is de perfecte plek om in alle rust en veiligheid de basis van het motorrijden onder de knie te krijgen. Hier leer je de fijne kneepjes van het motorrijden: van rijtechnieken tot schakelen, en van remmen tot de cruciale kijktechniek.

  Onze ervaren instructeurs begeleiden je stap voor stap door elk aspect van het motorrijden. Ze zullen je laten zien hoe je de motor onder controle houdt, hoe je soepel schakelt en hoe je effectief remt in verschillende situaties. Ook de kijktechniek, een essentieel onderdeel van veilig motorrijden, wordt uitgebreid behandeld. Je leert anticiperen op het verkeer en hoe je je bewust wordt van je omgeving, wat cruciaal is voor elke motorrijder.

  Bij Drive Safe zorgen we ervoor dat elke les een bouwsteen is naar jouw zelfvertrouwen en vaardigheid op de motor. Ons doel is om je niet alleen voor te bereiden op het examen, maar ook om je een veilige en bekwame motorrijder te maken, klaar voor de wegen van Den Haag en daarbuiten.

  Hoe ziet een motorrijles in Den Haag eruit bij Drive Safe
  Motorrijles in Den Haag verzorgd door onze KVMV gecertificeerde instructeurs

  KVMV gecertificeerde instructeurs die jou voorzien van motorrijles in Den Haag

  Bij Drive Safe in Den Haag onderscheiden we ons door het aanbieden van motorrijlessen gegeven door KVMV gecertificeerde instructeurs. Maar wat betekent dit precies voor jou als leerling? KVMV, wat staat voor Koninklijke Vereniging Motorrijders Verkeersveiligheid, is een erkenning die aangeeft dat een instructeur niet alleen deskundig is in motorrijden, maar ook een expert is in verkeersveiligheid.

  Een KVMV certificering betekent dat onze instructeurs een uitgebreide training hebben ondergaan die verder gaat dan de standaard rijinstructie. Ze zijn getraind in geavanceerde rijtechnieken, risicobeheersing en het aanleren van veilig rijgedrag. Dit zorgt ervoor dat jij als leerling niet alleen leert hoe je moet rijden, maar ook hoe je dit op een veilige en verantwoorde manier doet.

  De aanwezigheid van KVMV gecertificeerde instructeurs bij Drive Safe betekent dat je les krijgt van professionals die zich inzetten voor jouw veiligheid en rijvaardigheid. Ze zijn uitgerust met de nieuwste kennis en technieken op het gebied van motorrijden en verkeersveiligheid, wat essentieel is in het drukke stadsverkeer van Den Haag.

  Deze instructeurs brengen een extra laag van expertise en vertrouwen in onze rijschool. Ze begrijpen de uitdagingen waar motorrijders in Den Haag mee te maken krijgen en passen hun lessen aan om jou voor te bereiden op realistische verkeerssituaties. Met een KVMV gecertificeerde instructeur aan je zijde, kun je erop vertrouwen dat je niet alleen de vaardigheden leert die nodig zijn om te slagen voor je examen, maar ook de kennis en het inzicht verkrijgt om een veilige en zelfverzekerde motorrijder te worden.

  Motorrijles Den Haag: Afgestemd op jouw behoeften

  Bij Drive Safe in Den Haag begrijpen we dat elke leerling uniek is, met eigen vaardigheden, ervaringen en leerdoelen. Daarom bieden we motorrijlessen aan die volledig zijn afgestemd op jouw individuele behoeften. Of je nu een beginnende rijder bent die de basisprincipes van het motorrijden leert, of een meer ervaren motorrijder die zijn vaardigheden wil aanscherpen, wij hebben het juiste programma voor jou.

  Voor beginners bieden we een geduldige, stapsgewijze benadering, waarbij we beginnen met de basis van motorbeheersing en geleidelijk opbouwen naar complexere rijtechnieken. Voor de meer ervaren rijders hebben we geavanceerde cursussen die zich richten op specifieke vaardigheden zoals defensief rijden, geavanceerde bochtentechnieken en rijden in uitdagende weersomstandigheden.

  Bovendien begrijpen we dat sommige leerlingen zo snel mogelijk hun rijbewijs willen halen. Daarom bieden we ook snelle trajectopties aan, waarbij je in een intensief programma wordt ondergedompeld om je in een kortere tijd klaar te stomen voor het examen. Deze snelle trajecten zijn ideaal voor leerlingen die al enige ervaring hebben of die snel leren en weinig tijd hebben.

  Onze gespecialiseerde cursussen, zoals onze cursus voor het rijden in stedelijke omgevingen, zijn ontworpen om je voor te bereiden op specifieke uitdagingen. Deze cursussen zijn perfect voor rijders die hun vaardigheden willen verfijnen en zich willen voorbereiden op specifieke rijomstandigheden.

  Bij Drive Safe is jouw motorrijopleiding in Den Haag flexibel, persoonlijk en volledig afgestemd op jouw behoeften. Ons doel is om elke leerling niet alleen te helpen slagen voor het examen, maar ook om een zelfverzekerde en veilige motorrijder te worden. Meld vandaag nog aan!

  Motorrijles Den Haag afgestemd op jouw behoeften

  Al meer dan 10+ jaar ervaring in het verzorgen van motorrijlessen in Den Haag

  Bij Drive Safe hebben we al meer dan 10+ jaar ervaring in het verzorgen van motorrijlessen in Den Haag. Onze expertise en toewijding hebben ons geholpen om een solide reputatie op te bouwen als een betrouwbare rijschool voor motorrijlessen in de regio. Of je nu een beginner bent die zijn of haar eerste stappen wil zetten in de wereld van het motorrijden, of een gevorderde rijder die zijn vaardigheden wil aanscherpen, ons team van ervaren instructeurs staat klaar om je te begeleiden. Met onze diepgaande kennis van de verkeerssituatie in Den Haag, kunnen we je helpen om vertrouwen op te bouwen en je voor te bereiden op elke uitdaging die je op de weg tegenkomt. Kies voor onze rijschool en profiteer van de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan in het succesvol opleiden van motorrijders in Den Haag.

  Waarom het als motorbestuurder belangrijk is om te lessen bij een rijschool met jarenlange ervaring!

  Tegenwoordig zijn er in Den Haag en omgeving meerdere rijscholen waar jij terecht kan voor het volgen van motorrijles in Den Haag. Echter is het zeker als motorrijder heel belangrijk om te lessen bij een verkeersschool die al jarenlange ervaring heeft in het geven van rijlessen. Een van de voornaamste redenen is dat een motorbestuurder erg kwetsbaar is op de openbare wegen. Wanneer jij niet goed wordt opgeleid, kan dit slecht aflopen in het verkeer. Kies jij voor Drive Safe? Dan kies jij voor zekerheid en zoals onze naam het al zegt, leer jij op een veilige manier een motor besturen. Zo zal jij nooit in de problemen raken in het dagelijkse verkeer wat met de dag alleen maar drukker wordt!

  Al meer dan 5000+ geslaagde leerlingen

  Bij Drive Safe hebben we een bewezen trackrecord als het gaat om het helpen van leerlingen bij het behalen van hun motorrijbewijs in Den Haag. Door de jaren heen hebben we meer dan 5000+ leerlingen succesvol laten slagen. Onze ervaren instructeurs zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige motorrijlessen en het begeleiden van onze leerlingen op hun weg naar veilig en zelfverzekerd motorrijden.

  Onze uitstekende reputatie wordt weerspiegeld in onze 5/5 sterren reviews op Google. We zijn trots op de positieve feedback die we hebben ontvangen van tevreden leerlingen. Deze reviews getuigen van de kwaliteit van onze lessen, de professionele begeleiding en de persoonlijke aanpak die we bieden.

  Bij Drive Safe begrijpen we dat het behalen van je motorrijbewijs een belangrijke mijlpaal is, en we streven ernaar om elke leerling de beste kans op succes te geven. Onze bewezen trackrecord en positieve reviews getuigen van onze toewijding aan de tevredenheid en het succes van onze leerlingen.

  Kies voor Drive Safe en ervaar zelf waarom we de nummer één keuze zijn voor motorrijles in Den Haag. Neem vandaag nog contact met ons op en maak de eerste stap naar het behalen van jouw motorrijbewijs met een betrouwbare rijschool met een bewezen staat van dienst.

  Hoe ervaren onze leerlingen de motorrijlessen bij Drive Safe? Lees het hieronder!

  Bij Drive Safe zijn we trots op de positieve ervaringen van onze leerlingen. Hieronder delen drie van hen hun persoonlijke verhalen over hun reis naar het behalen van hun motorrijbewijs bij onze rijschool in Den Haag.

  1. Jeroen’s Ervaring: Van Beginner tot Zelfverzekerde Rijder Jeroen kwam bij ons als een absolute beginner, ietwat nerveus over het idee om voor het eerst op een motor te stappen. Dankzij de geduldige begeleiding van onze KVMV gecertificeerde instructeurs, groeide zijn zelfvertrouwen snel. “Elke les voelde ik me zekerder op de motor. De instructeurs van Drive Safe hebben echt de tijd genomen om mij de fijne kneepjes van het motorrijden te leren, met een focus op veiligheid en techniek. Nu geniet ik van elke rit op mijn motor, vol vertrouwen en met de juiste vaardigheden.”

  2. Anouk’s Snelle Traject: Efficiënt en Doelgericht Anouk had al enige ervaring met motorrijden en wilde snel haar rijbewijs halen. Ze koos voor ons snelle traject. “De intensieve lessen waren uitdagend, maar ongelooflijk effectief. Ik was verbaasd over hoeveel ik in zo’n korte tijd kon leren. De instructeurs waren deskundig en zorgden ervoor dat ik me goed voorbereid voelde voor het examen. Dankzij Drive Safe had ik binnen een maand mijn rijbewijs!”

  3. Mark’s Gespecialiseerde Cursus: Rijden in de Stad Als ervaren rijder wilde Mark zijn vaardigheden in stadsverkeer verbeteren. Hij schreef zich in voor onze gespecialiseerde cursus stadsrijden. “De cursus was precies wat ik nodig had. We oefenden realistische scenario’s in drukke stadsomgevingen, wat me veel nuttige inzichten en technieken opleverde. Mijn instructeur had veel kennis van de uitdagingen in stedelijke gebieden en leerde me hoe ik veilig en efficiënt door het verkeer kan navigeren.”

  Deze verhalen illustreren de diversiteit en aanpassingsvermogen van onze motorrijlessen bij Drive Safe. Of je nu een beginner bent, snel wilt leren, of specifieke vaardigheden wilt ontwikkelen, wij zorgen ervoor dat je de best mogelijke opleiding krijgt, afgestemd op jouw persoonlijke doelen en behoeften.

  Motorrijles Den Haag 5 van de 5 sterren reviews op Google

  Veelgestelde vragen voor het volgen van motorrijles in Den Haag bij Drive Safe

  Wat zijn de vereisten om te beginnen met motorrijles in Den Haag?

  Om te beginnen met motorrijles moet je minimaal 17 jaar oud zijn. Een autorijbewijs is niet vereist, maar je moet wel een geldig identiteitsbewijs hebben en je aanmelden voor het motortheorie-examen.

  Hoe lang duurt het om een motorrijbewijs te halen?

  De duur hangt af van je leercurve en hoe vaak je lessen neemt. Gemiddeld duurt het ongeveer 2 tot 6 maanden om zowel de praktijk- als theorie-examens te halen.

  Wat zijn de kosten van motorrijles bij Drive Safe?

  De kosten variëren afhankelijk van het aantal lessen en het gekozen pakket. Een gemiddeld pakket inclusief examens kan variëren van €800 tot €1500.

  Wat is het slagingspercentage van de rijschool?

  Ons slagingspercentage ligt ruim boven het landelijk gemiddelde, wat onze kwaliteit en effectiviteit in lesgeven weerspiegelt.

  Hoe ziet een typische motorrijles eruit?

  Een typische les duurt ongeveer 60 minuten, waarbij je zowel praktische rijvaardigheden als theoretische kennis opdoet, afgestemd op je huidige niveau.

  Kan ik lessen in het weekend of 's avonds volgen?

  Ja, wij bieden flexibele lestijden aan, inclusief avond- en weekendlessen, om aan jouw schema te voldoen.

  Veilig de weg op na het behalen van uw motorrijbewijs

  Wij zijn er zeker van dat onze manier van lesgeven, niet alleen een fijne manier is om uw motorrijbewijs te behalen, maar dat u na het behalen van uw motorrijbewijs bij het CBR ook een veilige verkeersdeelnemer zult zijn. Zo kan iedereen de lessen volgen op zijn of haar eigen tempo. Na het behalen van uw motorrijbewijs bij Drive Safe, kunt u gegarandeerd veilig de weg op met uw motor.

  Contact

  Wilt u meer te weten komen over motorrijles Den Haag? Of heeft u andere vragen met betrekking tot andere cursussen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op: 06 4300 0672 of via de mail naar: info@rijdrivesafe.nl. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij beschikken ook over een eigen locatie waar u natuurlijk altijd van harte welkom bent om langs te komen. Adres: Veraartlaan 8, 2288 GM, Rijswijk, Zuid-Holland, Nederland. Wil je altijd op de hoogte blijven van onze rijschool? Volg ons dan op Facebook en Instagram!

  Voordelen

  • Ervaren instructeurs
  • Flexibele rijtijden en geen extra kosten
  • Hoge slagingspercentage
  • Overal in regio Haaglanden beschikbaar
  • Uitstekende theorie cursussen
  • Transparante rijschool
  • Gespreid betalen mogelijk
  • Kwalitatieve lesgeving
  Gratis proefles aanvragen
  Happy Drivers

  Bekijk de beoordelingen van onze leerlingen