close

Motorrijles Den Haag

Motorrijles Den Haag? Dan bent u bij Drive Safe zeker aan het juiste adres! Heel snel en voordelig uw rijbewijs halen kan bij Drive Safe. Wij zijn namelijk een rijschool voor niet alleen het behalen van een autorijbewijs maar ook voor uw motorrijbewijs. Bij onze motorrijschool Den Haag Drive Safe helpen wij u graag op weg naar het behalen van uw motorrijbewijs. Wij beschikken over ervaren instructeurs, die u klaarstomen voor het praktijkexamen.

Wij maken gebruik van de meest moderne motoren en bieden daarbij flexibele lesmomenten aan, om zo iedereen de mogelijkheid te bieden om voor zijn of haar motorrijbewijs te gaan. Kies voor kwaliteit en veiligheid en start vandaag met een motorrijles Den Haag bij Drive Safe.

 • Ervaren instructeurs
 • Kwalitatieve lesgeving
 • Hoge slagingspercentage

Uiteraard kun je bij ons een gratis proefles volgen om erachter te komen of onze rijschool en een van onze ervaren instructeurs bij jou past. Zij nemen voor jou de tijd om erachter te komen wat je al kunt en op welk niveau jouw rijvaardigheid ligt. Daarnaast leggen wij jou precies uit hoe het traject eruit kan zien en welk pakket het beste bij jou past.

Vraag ook vrijblijvende een proefles aan!

+31 (0) 6 4300 0672

Je kunt ons gerust bellen: Neem direct contact op

Social media

Social media:
Facebook | Instagram | Youtube

Mail ons nu

Heeft u een vraag? Stuur een bericht via het contactformulier: info@rijdrivesafe.nl

Whatsapp

Stuur ons gerust een berichtje via Whatsapp of bel ons

Proefles formulier

Meld je gerust aan en we nemen spoedig contact op voor het maken van een afspraak.

  Motorrijles Den Haag

  Kies voor onze flexibele motorrijlessen Den Haag

  Wil jij ook op flexibele wijze en in eigen tempo doelgericht naar je rijexamen toe werken? Motorrijles Den Haag van Drive Safe Rijopleidingen in Rijswijk kun je rijlessen ruim inplannen in de ochtend of later op de avond. Onze prijzen wijken daarom ook niet af wanneer je in de avond of in het weekend lessen volgt. Wij bieden rijlessen aan van 60 / 90 / 120 minuten.

  Onze Rij Drive Safe Service

  Hoe het werkt

  Proefles of pakket aanvraag

  Via de website kun je je eenvoudig aanmelden. Wij maken graag tijd vrij om snel en efficiënt een persoonlijke afspraak met jou te maken. Wij zijn betrouwbaar, transparant en voor een eerlijke prijs kun jij bij ons aan de slag.

  Meer informatie

  Opstellen van een traject op maat

  Drive Safe Rijopleidingen heeft een kwalitatief en succesvol programma en is daardoor inmiddels een waar begrip in Haaglanden. Daarnaast maken wij natuurlijk voor iedereen een passend traject die bij hem of haar past.

  Meer informatie

  Klaarstomen voor het rijexamen

  Tegen het einde van het traject komt je examen in beeld. Wij zorgen ervoor dat je goed wordt opgeleid volgens de nieuwste regels en dat je je op je gemak voelt tijdens het examen. Een speciale examentraining kost niets extra’s.

  Meer informatie

  Waarom motorrijles Den Haag bij Drive Safe volgen?

  Toeren op een motor geeft u een gevoel van vrijheid omdat u zonder beperkingen de weg om kunt gaan. Een motor geeft u de mogelijkheid overal op eigen tempo naartoe te gaan zonder de beperkingen van openbaar vervoer of files. Daarbij is motorrijden een manier om lekker te ontspannen, maar om gebruik te maken van een motor moet u wel in het bezit zijn van een motorrijbewijs.

   U hoeft zich hierover geen zorgen te maken, want bij Drive Safe bent u aan het juiste adres om uw motorrijbewijs te halen! Wij bieden namelijk professionele motorrijlessen aan van een zeer hoog niveau, zodat u veilig en prettig de weg op kunt gaan. Als u bij ons begint met het volgen van motorrijlessen in Den Haag, zorgen wij voor alle benodigdheden, denk aan de motor, motorkleding en helm.

  Whatsapp

  Voor elke motorcategorie kunt u bij ons terecht in Den Haag!

  Binnen het motorrijbewijs zijn er verschillende categorieën, afhankelijk van het vermogen en het type motorfiets. In Europa zijn de motorrijbewijs categorieën gebaseerd op de Richtlijn 2006/126/EG. Hier zijn de belangrijkste categorieën:

  1. A1: Dit is de lichtste categorie en is bedoeld voor motorfietsen met een cilinderinhoud tot 125 cc en een maximaal vermogen van 11 kW (15 pk). Deze categorie is toegankelijk voor bestuurders vanaf 16 jaar.

  2. A2: Deze categorie is bedoeld voor motorfietsen met een vermogen tot 35 kW (47 pk) en een verhouding van maximaal 0,2 kW per kilogram (het vermogen-gewichtsverhouding). Om een A2-rijbewijs te verkrijgen, moet je minimaal 20 jaar oud zijn en eerst twee jaar ervaring hebben met een A1-rijbewijs of rechtstreeks deelnemen aan een opleiding en examen doen.

  3. A: Dit is de zwaarste categorie en is bedoeld voor motorfietsen met een onbeperkt vermogen. Om een A-rijbewijs te verkrijgen, moet je minimaal 24 jaar oud zijn of minimaal twee jaar ervaring hebben met een A2-rijbewijs. Voor bestuurders ouder dan 20 jaar is er een directe toegang tot de A-categorie zonder eerdere ervaring met de A2-categorie.

  Motorrijles Den Haag voor elke categorie A1 A2 en A

  Al meer dan 10+ jaar ervaring in het verzorgen van motorrijlessen in Den Haag

  Bij Drive Safe hebben we al meer dan 10+ jaar ervaring in het verzorgen van motorrijlessen in Den Haag. Onze expertise en toewijding hebben ons geholpen om een solide reputatie op te bouwen als een betrouwbare rijschool voor motorrijlessen in de regio. Of je nu een beginner bent die zijn of haar eerste stappen wil zetten in de wereld van het motorrijden, of een gevorderde rijder die zijn vaardigheden wil aanscherpen, ons team van ervaren instructeurs staat klaar om je te begeleiden. Met onze diepgaande kennis van de verkeerssituatie in Den Haag, kunnen we je helpen om vertrouwen op te bouwen en je voor te bereiden op elke uitdaging die je op de weg tegenkomt. Kies voor onze rijschool en profiteer van de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan in het succesvol opleiden van motorrijders in Den Haag.

  Waarom het als motorbestuurder belangrijk is om te lessen bij een rijschool met jarenlange ervaring!

  Tegenwoordig zijn er in Den Haag en omgeving meerdere rijscholen waar jij terecht kan voor het volgen van motorrijles in Den Haag. Echter is het zeker als motorrijder heel belangrijk om te lessen bij een verkeersschool die al jarenlange ervaring heeft in het geven van rijlessen. Een van de voornaamste redenen is dat een motorbestuurder erg kwetsbaar is op de openbare wegen. Wanneer jij niet goed wordt opgeleid, kan dit slecht aflopen in het verkeer. Kies jij voor Drive Safe? Dan kies jij voor zekerheid en zoals onze naam het al zegt, leer jij op een veilige manier een motor besturen. Zo zal jij nooit in de problemen raken in het dagelijkse verkeer wat met de dag alleen maar drukker wordt!

  Al meer dan 5000+ geslaagde leerlingen

  Bij Drive Safe hebben we een bewezen trackrecord als het gaat om het helpen van leerlingen bij het behalen van hun motorrijbewijs in Den Haag. Door de jaren heen hebben we meer dan 5000+ leerlingen succesvol laten slagen. Onze ervaren instructeurs zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige motorrijlessen en het begeleiden van onze leerlingen op hun weg naar veilig en zelfverzekerd motorrijden.

  Onze uitstekende reputatie wordt weerspiegeld in onze 5/5 sterren reviews op Google. We zijn trots op de positieve feedback die we hebben ontvangen van tevreden leerlingen. Deze reviews getuigen van de kwaliteit van onze lessen, de professionele begeleiding en de persoonlijke aanpak die we bieden.

  Bij Drive Safe begrijpen we dat het behalen van je motorrijbewijs een belangrijke mijlpaal is, en we streven ernaar om elke leerling de beste kans op succes te geven. Onze bewezen trackrecord en positieve reviews getuigen van onze toewijding aan de tevredenheid en het succes van onze leerlingen.

  Kies voor Drive Safe en ervaar zelf waarom we de nummer één keuze zijn voor motorrijles in Den Haag. Neem vandaag nog contact met ons op en maak de eerste stap naar het behalen van jouw motorrijbewijs met een betrouwbare rijschool met een bewezen staat van dienst.

  Motorrijles Den Haag 5 van de 5 sterren reviews op Google

  Veilig de weg op na het behalen van uw motorrijbewijs

  Wij zijn er zeker van dat onze manier van lesgeven, niet alleen een fijne manier is om uw motorrijbewijs te behalen, maar dat u na het behalen van uw motorrijbewijs bij het CBR ook een veilige verkeersdeelnemer zult zijn. Zo kan iedereen de lessen volgen op zijn of haar eigen tempo. Na het behalen van uw motorrijbewijs bij Drive Safe, kunt u gegarandeerd veilig de weg op met uw motor.

  Contact

  Wilt u meer te weten komen over motorrijles Den Haag? Of heeft u andere vragen met betrekking tot andere cursussen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op: 06 4300 0672 of via de mail naar: info@rijdrivesafe.nl. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij beschikken ook over een eigen locatie waar u natuurlijk altijd van harte welkom bent om langs te komen. Adres: Veraartlaan 8, 2288 GM, Rijswijk, Zuid-Holland, Nederland. Wil je altijd op de hoogte blijven van onze rijschool? Volg ons dan op Facebook en Instagram!

  Voordelen

  • Ervaren instructeurs
  • Flexibele rijtijden en geen extra kosten
  • Hoge slagingspercentage
  • Overal in regio Haaglanden beschikbaar
  • Uitstekende theorie cursussen
  • Transparante rijschool
  • Gespreid betalen mogelijk
  • Kwalitatieve lesgeving
  Gratis proefles aanvragen
  Happy Drivers

  Bekijk de beoordelingen van onze leerlingen