close

Motorrijles Rijswijk

Woont u in Rijswijk en lijkt het u leuk om te leren motorrijden? Dan kunt u voor motorrijles Rijswijk bij ons terecht. Een motor is een heerlijke vrijetijdsbesteding en ideaal als vervoer. Maar om uw motorrijbewijs te behalen, zult u moeten starten met het volgen van motorrijlessen. Bij Drive Safe hebben wij al honderden leerlingen geholpen met het behalen van het motorrijbewijs. Dus waar wacht u nog op? Schrijf u in voor motorrijles Rijswijk bij Drive Safe! Wilt u lessen buiten Rijswijk? Dan kunt u ook terecht voor motorrijles in Den Haag bij onze motorrijschool in Den Haag!

 • Ervaren instructeurs
 • Kwalitatieve lesgeving
 • Hoge slagingspercentage

Uiteraard kun je bij ons een gratis proefles volgen om erachter te komen of onze rijschool en een van onze ervaren instructeurs bij jou past. Zij nemen voor jou de tijd om erachter te komen wat je al kunt en op welk niveau jouw rijvaardigheid ligt. Daarnaast leggen wij jou precies uit hoe het traject eruit kan zien en welk pakket het beste bij jou past.

Vraag ook vrijblijvende een proefles aan!

+31 (0) 6 4300 0672

Je kunt ons gerust bellen: Neem direct contact op

Social media

Social media:
Facebook | Instagram | Youtube

Mail ons nu

Heeft u een vraag? Stuur een bericht via het contactformulier: info@rijdrivesafe.nl

Whatsapp

Stuur ons gerust een berichtje via Whatsapp of bel ons

Proefles formulier

Meld je gerust aan en we nemen spoedig contact op voor het maken van een afspraak.

  Motorrijles Rijswijk

  Voorbereiden op jouw eerste motorrijles in Rijswijk

  Wanneer jij komt lessen bij Drive Safe, regelen wij alles van A-Z. Denk aan een moderne motor, beschermende kleding en helm. Wil jij toch alvast een stapje voor zijn op de rest van de leerlingen, dan kan jij wellicht online al wat video’s bekijken over motorrijden. Bekijk vooral filmpjes die de basistechnieken uitleggen. Zo zal je direct door hebben hoe een gashendel, koppeling, remmen etc. Van een motor werken. Hierdoor kan jij de volle focus leggen op jouw rijtechniek en hoef je niet steeds na te denken over de handelingen die je moet verrichten.

  Kies voor onze flexibele motorrijlessen Rijswijk

  Wil jij ook op flexibele wijze en in eigen tempo doelgericht naar je rijexamen toe werken? Bij Drive Safe Rijopleidingen in Rijswijk kun je rijlessen ruim inplannen in de ochtend of later op de avond. Onze prijzen wijken daarom ook niet af wanneer je in de avond of in het weekend lessen volgt. Wij bieden rijlessen aan van 60 / 90 / 120 minuten.

  Onze Rij Drive Safe Service

  Hoe het werkt

  Proefles of pakket aanvraag

  Via de website kun je je eenvoudig aanmelden. Wij maken graag tijd vrij om snel en efficiënt een persoonlijke afspraak met jou te maken. Wij zijn betrouwbaar, transparant en voor een eerlijke prijs kun jij bij ons aan de slag.

  Meer informatie

  Opstellen van een traject op maat

  Drive Safe Rijopleidingen heeft een kwalitatief en succesvol programma en is daardoor inmiddels een waar begrip in Haaglanden. Daarnaast maken wij natuurlijk voor iedereen een passend traject die bij hem of haar past.

  Meer informatie

  Klaarstomen voor het rijexamen

  Tegen het einde van het traject komt je examen in beeld. Wij zorgen ervoor dat je goed wordt opgeleid volgens de nieuwste regels en dat je je op je gemak voelt tijdens het examen. Een speciale examentraining kost niets extra’s.

  Meer informatie

  Je kunt bij ons gespreid betalen of per les betalen. Mocht het voorkomen dat je de lessen vlot oppakt en klaar bent voor het examen? Dan krijg je natuurlijk de overige lessen die nog in je pakket vallen terug! Op deze pagina kun jij je proefles aanvragen.

  Drive Safe Rijopleidingen is een complete rijschool. Dat wil zeggen dat wij naast onze rijlessen ook theorie cursussen aanbieden. Het fijne van deze theoriecursussen is dat je in een cursusdag precies leert wat jij moet weten voor het huidige CBR theorie examen. Dit maakt dat je gegarandeerd zult slagen voor je test.

  Whatsapp

  Motorrijles Rijswijk met spoed

  Als u op zoek bent om op een snelle manier uw motorrijbewijs te behalen, dan is er geen betere keuze dan onze motorrijschool. Wij bieden namelijk een unieke cursus aan waarmee u binnen 10 dagen tot een paar weken uw motorrijbewijs kunt behalen. Dit betekent dat u snel de weg op kunt en van de vrijheid van een motor kunt gaan genieten.

  Wij zijn erkend door het CBR en hebben professionele instructeurs in dienst die u de nodige vaardigheden aanleren om veilig een motor te kunnen besturen. De instructeurs hebben jarenlange ervaring in het opleiden van toekomstige motorrijders en weten precies hoe u moet voorbereiden om voor uw motorexamen te slagen.

  Motorrijles Rijswijk volgen en in 10 dagen slagen!

  Onze spoedcursus is zodanig samengesteld dat u in een korte tijd van 10 dagen tot een paar weken kunt slagen en lekker van uw motorrijbewijs kunt genieten. Voor de spoedopleiding dient u vooraf wel in bezit te zijn van een geldig theoriecertificaat. Daarbij bieden wij u flexibiliteit in de lesuren, zodat u de lessen kunt inplannen wanneer het u het beste uitkomt. Bij Drive Safe staat u garant voor een efficiënte en professionele opleiding, waardoor u binnen een mum van tijd uw motorrijbewijs in bezit heeft.

  Schrijf u daarom in voor onze spoed motorrijles Rijswijk en behaal binnen een korte tijd uw motorrijbewijs. U zult snel merken dat onze snelle en efficiënte aanpak uw rijopleiding sneller en gemakkelijker maakt vergeleken met andere rijscholen. Heeft u twijfels of vragen over motorrijles Rijswijk bij Drive Safe? Neem dan contact met ons op en een van onze instructeurs zal u van uw twijfels en vragen beantwoorden.

  Contact

  Wilt u meer te weten komen over motorrijles Rijswijk? Of heeft u andere vragen met betrekking tot andere cursussen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op: 06 4300 0672 of via de mail naar: info@rijdrivesafe.nl. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij beschikken ook over een eigen locatie waar u natuurlijk altijd van harte welkom bent om langs te komen. Adres: Veraartlaan 8, 2288 GM, Rijswijk, Zuid-Holland, Nederland. Wil je altijd op de hoogte blijven van onze rijschool? Volg ons dan op Facebook en Instagram!

  Voordelen

  • Ervaren instructeurs
  • Flexibele rijtijden en geen extra kosten
  • Hoge slagingspercentage
  • Overal in regio Haaglanden beschikbaar
  • Uitstekende theorie cursussen
  • Transparante rijschool
  • Gespreid betalen mogelijk
  • Kwalitatieve lesgeving
  Gratis proefles aanvragen
  Happy Drivers

  Bekijk de beoordelingen van onze leerlingen