close

Motorrijschool Delft

Op zoek naar een motorrijschool in Delft? Is het volgen van motorrijlessen iets waar u altijd al van gedroomd heeft? Dan hebben wij goed nieuws voor u, bij onze motorrijschool in Delft bieden wij naast autorijles ook de mogelijkheid om motorrijlessen te volgen. Wanneer u voor onze rijschool kiest bent u verzekerd van uitstekende persoonlijke begeleiding en natuurlijk maken wij altijd gebruik van goed onderhouden en moderne motoren voor de lessen. 

Het motorrijbewijs bestaat uit twee delen, het eerste deel is het theorie examen en het tweede deel is het rijexamen. Het rijexamen bestaat ook weer uit twee delen, namelijk voertuigbeheersing en verkeersdeelneming. Als motorrijschool Delft kunnen wij u zowel voor het theoretische als praktische gedeelte voorbereiden.

 • Ervaren instructeurs
 • Kwalitatieve lesgeving
 • Hoge slagingspercentage

Uiteraard kun je bij ons een gratis proefles volgen om erachter te komen of onze rijschool en een van onze ervaren instructeurs bij jou past. Zij nemen voor jou de tijd om erachter te komen wat je al kunt en op welk niveau jouw rijvaardigheid ligt. Daarnaast leggen wij jou precies uit hoe het traject eruit kan zien en welk pakket het beste bij jou past.

Vraag ook vrijblijvende een proefles aan! Wil jij lessen buiten Delft? Dan kan je ook motorrijles in Den Haag volgen bij onze verkeersschool!

+31 (0) 6 4300 0672

Je kunt ons gerust bellen: Neem direct contact op

Social media

Social media:
Facebook | Instagram | Youtube

Mail ons nu

Heeft u een vraag? Stuur een bericht via het contactformulier: info@rijdrivesafe.nl

Whatsapp

Stuur ons gerust een berichtje via Whatsapp of bel ons

Proefles formulier

Meld je gerust aan en we nemen spoedig contact op voor het maken van een afspraak.

  Motorrijschool Delft

  Snel uw motorrijbewijs halen? Meld u aan bij onze motorrijschool Delft

  Kunt u niet wachten om motorrijlessen te volgen? Wij kunnen u vertellen dat u niet de enige bent die zich zo voelt. Dit komt omdat er in Nederland namelijk honderdduizenden mensen zijn die een motorrijbewijs bezitten en tot vandaag de dag, stijgt het aantal motorbestuurders flink. Wilt u uw kans vergroten om uw motorrijbewijs in 1 keer te behalen? Dan is er geen betere Motorrijschool in Delft en omgeving dan Drive Safe. Ben jij op zoek naar een motorrijschool in Den Haag? Ook dan kan je gerust bij onze verkeersschool terecht!

  Veiligheid en kwaliteit gegarandeerd bij onze motorrijschool Delft

  Bij Drive Safe is veiligheid onze hoogste prioriteit en streven we ernaar om kwalitatieve rijlessen aan te bieden. We begrijpen dat het leren rijden op een motor een verantwoordelijkheid met zich meebrengt en dat het essentieel is om de juiste vaardigheden en kennis te hebben om veilig de weg op te gaan. Hier zijn enkele aspecten die ons onderscheiden als het gaat om veiligheid en kwaliteit:

  Professionele instructeurs: Onze ervaren instructeurs zijn hooggekwalificeerd en begeleiden je tijdens het leerproces.

  Moderne lesmotoren: We beschikken over goed onderhouden motoren die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

  Gedegen lesprogramma: Ons gestructureerde programma behandelt alle aspecten van veilig motorrijden.

  Verkeersveiligheid: We leggen de nadruk op defensief rijden, verkeersregels en proactief handelen om ongelukken te voorkomen.

  Bij Drive Safe kun je erop vertrouwen dat we ons inzetten voor veiligheid en kwaliteit tijdens jouw rijlessen. We willen dat je niet alleen slaagt voor je rijexamen, maar ook uitgroeit tot een zelfverzekerde en veilige motorrijder. We streven ernaar om je de nodige vaardigheden, kennis en mindset bij te brengen om veilig en met plezier te kunnen genieten van jouw motor.

  Onze Rij Drive Safe Service

  Hoe het werkt

  Proefles of pakket aanvraag

  Via de website kun je je eenvoudig aanmelden. Wij maken graag tijd vrij om snel en efficiënt een persoonlijke afspraak met jou te maken. Wij zijn betrouwbaar, transparant en voor een eerlijke prijs kun jij bij ons aan de slag.

  Meer informatie

  Opstellen van een traject op maat

  Drive Safe Rijopleidingen heeft een kwalitatief en succesvol programma en is daardoor inmiddels een waar begrip in Haaglanden. Daarnaast maken wij natuurlijk voor iedereen een passend traject die bij hem of haar past.

  Meer informatie

  Klaarstomen voor het rijexamen

  Tegen het einde van het traject komt je examen in beeld. Wij zorgen ervoor dat je goed wordt opgeleid volgens de nieuwste regels en dat je je op je gemak voelt tijdens het examen. Een speciale examentraining kost niets extra’s.

  Meer informatie

  Voor welke categorie motor wilt u gaan? - Motorrijschool Delft

  Wilt u motorrijlessen volgen bij onze motorrijschool voor een rijbewijs A? Dant moet u hiervoor minimaal 22 jaar oud zijn als u van een A2 rijbewijs doorstroomt
  Bent u 24 jaar oud? Dan kunt u direct voor categorie A gaan. Wanneer u in bezit bent van een motorrijbewijs A mag u de meest zware motoren besturen. Er is geen grens qua vermogen van de motor die u mag besturen.

  Vanaf het moment dat u 20 jaar oud bent heeft u de mogelijkheid om voor een A2 motorrijbewijs te gaan bij onze motorrijschool Delft. Wanneer u dit rijbewijs heeft behaald mag u A2 motoren besturen. A2 motoren zijn middelzware motoren met een maximaal vermogen van 35kW, oftewel 48 pk. Mocht u hier interesse in hebben dan hebben wij een spoedcursus in Delft.

  Vanaf 18 jaar oud is het mogelijk een motorrijbewijs A1 te behalen. Als u dit motorrijbewijs in bezit heeft mag u lichte motorfietsen besturen. Deze motoren hebben een vermogen van maximaal 11 kW, oftewel 125cc.

  Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

  Whatsapp

  Contact

  Wilt u meer te weten komen over motorrijschool Delft? Of heeft u andere vragen met betrekking tot andere cursussen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op: 06 4300 0672 of via de mail naar: info@rijdrivesafe.nl. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij beschikken ook over een eigen locatie waar u natuurlijk altijd van harte welkom bent om langs te komen. Adres: Veraartlaan 8, 2288 GM, Rijswijk, Zuid-Holland, Nederland. Wil je altijd op de hoogte blijven van onze rijschool? Volg ons dan op Facebook en Instagram!

  Voordelen

  • Ervaren instructeurs
  • Flexibele rijtijden en geen extra kosten
  • Hoge slagingspercentage
  • Overal in regio Haaglanden beschikbaar
  • Uitstekende theorie cursussen
  • Transparante rijschool
  • Gespreid betalen mogelijk
  • Kwalitatieve lesgeving
  Gratis proefles aanvragen
  Happy Drivers

  Bekijk de beoordelingen van onze leerlingen