close

Motorrijschool Den Haag

Heeft u interesse om een motorrijles in Den Haag te volgen? Meld u dan vandaag nog aan voor een gratis proefles bij motorrijschool Drive Safe. Bij ons behaalt u snel, betaalbaar en op een leuke manier uw rijbewijs. Bij ons heeft u de mogelijkheid om uw rijlespakket gespreid te betalen als het voor u niet mogelijk is om het in een keer te betalen. Kortom, meld u vandaag nog in voor uw eerste gratis motorrijles in Den Haag bij onze motorrijschool Den Haag.

 • Ervaren instructeurs
 • Kwalitatieve lesgeving
 • Hoge slagingspercentage

Uiteraard kun je bij ons een gratis proefles volgen om erachter te komen of onze rijschool en een van onze ervaren instructeurs bij jou past. Zij nemen voor jou de tijd om erachter te komen wat je al kunt en op welk niveau jouw rijvaardigheid ligt. Daarnaast leggen wij jou precies uit hoe het traject eruit kan zien en welk pakket het beste bij jou past.

Vraag ook vrijblijvende een proefles aan!

+31 (0) 6 4300 0672

Je kunt ons gerust bellen: Neem direct contact op

Social media

Social media:
Facebook | Instagram | Youtube

Mail ons nu

Heeft u een vraag? Stuur een bericht via het contactformulier: info@rijdrivesafe.nl

Whatsapp

Stuur ons gerust een berichtje via Whatsapp of bel ons

Proefles formulier

Meld je gerust aan en we nemen spoedig contact op voor het maken van een afspraak.

  Motorrijschool Den Haag

  Waarom voor onze motorrijschool Den Haag kiezen?

  Bent u op zoek naar een motorrijschool Den Haag? Bij onze rijschool bieden wij u verschillende soorten cursussen aan. U bent bij ons welkom voor het volgen van motorrijlessen, maar ook voor autorijlessen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze gemotiveerde instructeurs zijn zeer geduldig. Op deze manier kunt u op uw eigen tempo uw motorrijbewijs halen. Alle instructeurs van Drive Safe zijn op de juiste wijze geschoold.

  Snel uw motorrijbewijs behalen? Kies voor onze motorrijschool Den Haag

  Wanneer u in de zomer wilt genieten van de wind in uw haren op uw motor en in korte tijd het motorrijbewijs wilt behalen, moet u kiezen voor Drive Safe. In een korte tijd kunnen onze instructeurs u alles bijleren om in 1x te slagen voor het praktijk examen. Dit is een intensieve cursus, maar eenmaal gevolgd zult u merken dat u moeiteloos het praktijk examen doorloopt.

  Onze Rij Drive Safe Service

  Hoe het werkt

  Proefles of pakket aanvraag

  Via de website kun je je eenvoudig aanmelden. Wij maken graag tijd vrij om snel en efficiënt een persoonlijke afspraak met jou te maken. Wij zijn betrouwbaar, transparant en voor een eerlijke prijs kun jij bij ons aan de slag.

  Meer informatie

  Opstellen van een traject op maat

  Drive Safe Rijopleidingen heeft een kwalitatief en succesvol programma en is daardoor inmiddels een waar begrip in Haaglanden. Daarnaast maken wij natuurlijk voor iedereen een passend traject die bij hem of haar past.

  Meer informatie

  Klaarstomen voor het rijexamen

  Tegen het einde van het traject komt je examen in beeld. Wij zorgen ervoor dat je goed wordt opgeleid volgens de nieuwste regels en dat je je op je gemak voelt tijdens het examen. Een speciale examentraining kost niets extra’s.

  Meer informatie

  Altijd een vaste instructeur bij onze motorrijschool Den Haag

  Bij onze motorrijschool in Den Haag krijg je niet steeds een andere instructeur tijdens de rijlessen. We hechten veel waarde aan het opbouwen van een sterke band tussen instructeurs en leerlingen. Dit heeft een positief effect op het leerproces en resulteert in een hoger slagingspercentage. In feite slaagt maar liefst 90% van onze leerlingen in één keer voor het rijexamen.

  Het hebben van een vaste instructeur biedt vele voordelen. Je instructeur kan je ontwikkeling nauwlettend volgen en precies zien wat je sterke en zwakke punten zijn. Door deze persoonlijke benadering kan je instructeur gericht werken aan de specifieke punten waar je nog aan moet werken om succesvol te zijn tijdens het rijexamen. Je instructeur is volledig op de hoogte van jouw voortgang en kan de lessen aanpassen aan jouw individuele behoeften en leerstijl.

  Het opbouwen van een vertrouwensrelatie met je instructeur zorgt ook voor een comfortabele en ontspannen leeromgeving. Je voelt je vrij om vragen te stellen, eventuele zorgen te uiten en fouten te maken zonder angst voor oordeel. Dit bevordert een positieve leerervaring en helpt je om zelfverzekerd op de motor te stappen.

  Plan een proefles motorrijden bij onze motorrijschool Den Haag

  Bent u benieuwd of motorrijden wat voor u is, dan kunt u bij ons een gratis proefles aanvragen om te kijken of een motorrijles iets voor u is. Hier hoeft u bij ons geen inschrijfkosten voor te betalen en zit u dus nergens aan vast.

  Bij onze rijschool heeft u altijd een vaste rijinstructeur en rijdt u altijd op de een vaste motor. Op deze manier is het makkelijk uw vaardigheden en progressie goed in de gaten te houden. Bent u benieuwd of motorrijles iets voor u is? Neem dan contact met ons op en volg de gratis proefles.

  Whatsapp
  Altijd een vaste instructeur bij onze motorrijschool Den Haag

  Drive Safe is de nr.1 rijschool van Den Haag en omstreken

  Als u woonachtig bent in Den Haag en graag motorrijlessen zou willen volgen, zoek dan niet verder dan Drive Safe! Wij bezitten over instructeurs die al jarenlange ervaringen hebben. Omdat onze instructeurs jarenlange ervaring hebben weten ze als geen ander hoe zij de lessen moeten verzorgen en werken volgens de juiste richtlijnen. Wilt u meer te weten komen over motorrijlessen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en een van onze medewerkers zullen al uw vragen beantwoorden.

  Contact

  Wilt u meer te weten komen over motorrijles Den Haag? Of heeft u andere vragen met betrekking tot andere cursussen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op: 06 4300 0672 of via de mail naar: info@rijdrivesafe.nl. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij beschikken ook over een eigen locatie waar u natuurlijk altijd van harte welkom bent om langs te komen. Adres: Veraartlaan 8, 2288 GM, Rijswijk, Zuid-Holland, Nederland. Wil je altijd op de hoogte blijven van onze rijschool? Volg ons dan op Facebook en Instagram!

  Voordelen

  • Ervaren instructeurs
  • Flexibele rijtijden en geen extra kosten
  • Hoge slagingspercentage
  • Overal in regio Haaglanden beschikbaar
  • Uitstekende theorie cursussen
  • Transparante rijschool
  • Gespreid betalen mogelijk
  • Kwalitatieve lesgeving
  Gratis proefles aanvragen
  Happy Drivers

  Bekijk de beoordelingen van onze leerlingen