close

Motorrijschool Leidschendam

Motorrijschool Leidschendam? Wilt u motorrijlessen volgen in Leidschendam op een vlotte, veilige en voordelige manier? Dan is er geen betere motorrijschool Leidschendam dan Drive Safe! Wij bereiden jaarlijks heel veel kandidaten voor hun motorrijbewijs en hebben een zeer hoog slagingspercentage. 

Het hoge slagingspercentage hebben wij te danken aan de instructeurs van Drive Safe, die professioneel en ervaren zijn waardoor u er zeker van bent dat u alle nodige informatie voor uw examen meekrijgt. Daarnaast hebben wij voor iedere leerling een op maat gemaakt lesprogramma om er voor te zorgen dat alle studenten die onze cursussen volgen de vereiste vaardigheden en kennis opdoen.

 • Ervaren instructeurs
 • Kwalitatieve lesgeving
 • Hoge slagingspercentage

Uiteraard kun je bij ons een gratis proefles volgen om erachter te komen of onze rijschool en een van onze ervaren instructeurs bij jou past. Zij nemen voor jou de tijd om erachter te komen wat je al kunt en op welk niveau jouw rijvaardigheid ligt. Daarnaast leggen wij jou precies uit hoe het traject eruit kan zien en welk pakket het beste bij jou past.

Vraag ook vrijblijvende een proefles aan! Ook voor het aanvragen van een proefles voor motorrijles Den Haag kan je gerust bij ons terecht.

+31 (0) 6 4300 0672

Je kunt ons gerust bellen: Neem direct contact op

Social media

Social media:
Facebook | Instagram | Youtube

Mail ons nu

Heeft u een vraag? Stuur een bericht via het contactformulier: info@rijdrivesafe.nl

Whatsapp

Stuur ons gerust een berichtje via Whatsapp of bel ons

Proefles formulier

Meld je gerust aan en we nemen spoedig contact op voor het maken van een afspraak.

  Hierbij ga ik akkoord met de voorwaarden.

  Motorrijschool Leidschendam

  Onze motorrijschool Leidschendam gaat een stapje verder!

  Bij Drive Safe, onze motorrijschool in Leidschendam, gaan we een stapje verder om jou voor te bereiden op veilig motorrijden. Wat ons onderscheidt van andere rijscholen is dat we beschikken over een eigen privé terrein. Dit biedt talloze voordelen en extra mogelijkheden tijdens je motorrijlessen.

  Op ons privé terrein creëren we een gecontroleerde en veilige omgeving waarin je kunt oefenen zonder de afleidingen en gevaren van het verkeer op de openbare weg. Hier kun je je volledig concentreren op het leren van specifieke vaardigheden en technieken die essentieel zijn voor veilig motorrijden.

  Een van de belangrijkste aspecten van het oefenen op ons privé terrein is het leren rijden op een glad wegdek. Het rijden op een glad oppervlak, zoals nat asfalt, vereist specifieke vaardigheden en kennis. Door te oefenen met verschillende gladde oppervlakken, zoals natte tegels of kunstmatig gecreëerd glad wegdek, krijg je de kans om te ervaren hoe de motor reageert in dergelijke situaties en hoe je hiermee moet omgaan.

  Waarom kiezen voor onze motorrijschool Leidschendam?

  Onze instructeurs zijn betrokken, duidelijk, geduldig, vriendelijk en communicatief. Onze instructeurs kunnen terugkijken op jarenlange ervaring en zijn zelf enthousiaste motorrijders. Hierdoor zullen zij er alles aan doen om u zo goed mogelijk te begeleiden op weg naar uw motorrijbewijs. Hierdoor bent u zeker van één van de beste motorrijscholen van Leidschendam en omgeving. Ben je op zoek naar een motorrijschool Den Haag? Ook dan kan je terecht bij Drive Safe!

  Onze Rij Drive Safe Service

  Hoe het werkt

  Proefles of pakket aanvraag

  Via de website kun je je eenvoudig aanmelden. Wij maken graag tijd vrij om snel en efficiënt een persoonlijke afspraak met jou te maken. Wij zijn betrouwbaar, transparant en voor een eerlijke prijs kun jij bij ons aan de slag.

  Meer informatie

  Opstellen van een traject op maat

  Drive Safe Rijopleidingen heeft een kwalitatief en succesvol programma en is daardoor inmiddels een waar begrip in Haaglanden. Daarnaast maken wij natuurlijk voor iedereen een passend traject die bij hem of haar past.

  Meer informatie

  Klaarstomen voor het rijexamen

  Tegen het einde van het traject komt je examen in beeld. Wij zorgen ervoor dat je goed wordt opgeleid volgens de nieuwste regels en dat je je op je gemak voelt tijdens het examen. Een speciale examentraining kost niets extra’s.

  Meer informatie

  Hoe ziet een motorrijles eruit bij motorrijschool Leidschendam Drive Safe?

  Tijdens de begeleiding volgen onze erkende motorinstructeurs u op een gepaste afstand. Dit heeft namelijk veel voordelen. Hierdoor is het bijvoorbeeld makkelijker voor onze instructeurs om u te corrigeren, daarbij ervaren ze het verkeer zoals u dat ook doet en kunnen ze hierdoor u beter begeleiden. Elke motorrijles duurt minimaal een uur, waardoor u voldoende tijd heeft om te oefenen en kunt wennen aan de motor. Is motorrijden iets wat u altijd al zou willen leren? Neem dan contact met ons op en plan een gratis proefles in.

  Whatsapp

  Meld u aan voor een gratis proefles bij onze motorrijschool Leidschendam

  Als op een motorrijden iets is wat u altijd al zou willen proberen, is het tijd om actie te ondernemen en uw eerste gratis proefles in te plannen bij onze motorrijschool Leidschendam. Wilt u te weten komen hoe wij van Drive Safe te werk gaan en wat wij voor u kunnen betekenen? Dan is dit uw kans! 

  Bij ons wordt u op eigen tempo begeleid. U heeft de optie om zowel theorie als praktijklessen te volgen en we hebben een eigen unieke methode van lesgeven. Kies daarom voor ons om erachter te komen wat wij u te bieden hebben, de gratis proefles kan ook bij u in Leidschendam plaatsvinden. Dus wacht niet langer, vul uw gegevens in op onze website en wij nemen snel contact met u op.

  Contact

  Wilt u meer te weten komen over onze motorrijschool Leidschendam? Of heeft u andere vragen met betrekking tot andere cursussen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op: 06 4300 0672 of via de mail naar: info@rijdrivesafe.nl. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij beschikken ook over een eigen locatie waar u natuurlijk altijd van harte welkom bent om langs te komen. Adres: Veraartlaan 8, 2288 GM, Rijswijk, Zuid-Holland, Nederland. Wil je altijd op de hoogte blijven van onze rijschool? Volg ons dan op Facebook en Instagram!

  Voordelen

  • Ervaren instructeurs
  • Flexibele rijtijden en geen extra kosten
  • Hoge slagingspercentage
  • Overal in regio Haaglanden beschikbaar
  • Uitstekende theorie cursussen
  • Transparante rijschool
  • Gespreid betalen mogelijk
  • Kwalitatieve lesgeving
  Gratis proefles aanvragen
  Happy Drivers

  Bekijk de beoordelingen van onze leerlingen