close

Motorrijschool Nootdorp

Wilt u zo snel mogelijk beginnen met motorrijlessen? Dan bent u bij onze motorrijschool in Nootdorp aan het juiste adres! Drive Safe begeleidt u persoonlijk en zorgt ervoor dat u het motorrijbewijs op een snelle en veilige manier behaalt. Onze voordelige prijzen en hoog slagingspercentage, zorgen er daarnaast voor dat u nog wat geld overhoud na het aanschaffen van onze lespakketten. Schrijf u vandaag nog in via onze website!

 • Ervaren instructeurs
 • Kwalitatieve lesgeving
 • Hoge slagingspercentage

Uiteraard kun je bij ons een gratis proefles volgen om erachter te komen of onze rijschool en een van onze ervaren instructeurs bij jou past. Zij nemen voor jou de tijd om erachter te komen wat je al kunt en op welk niveau jouw rijvaardigheid ligt. Daarnaast leggen wij jou precies uit hoe het traject eruit kan zien en welk pakket het beste bij jou past.

Vraag ook vrijblijvende een proefles aan! Wil je direct starten? Vraag dan een motorrijles Den Haag aan via onze website.

+31 (0) 6 4300 0672

Je kunt ons gerust bellen: Neem direct contact op

Social media

Social media:
Facebook | Instagram | Youtube

Mail ons nu

Heeft u een vraag? Stuur een bericht via het contactformulier: info@rijdrivesafe.nl

Whatsapp

Stuur ons gerust een berichtje via Whatsapp of bel ons

Proefles formulier

Meld je gerust aan en we nemen spoedig contact op voor het maken van een afspraak.

  Hierbij ga ik akkoord met de voorwaarden.

  Motorrijschool Nootdorp

  Vaste rij-instructeur bij motorrijschool Nootdorp Drive Safe

  Wanneer u ervoor kiest om bij motorrijschool Nootdorp lessen te volgen krijgt u een vaste instructeur toegewezen die u goed voorbereid voor het rijexamen in Nootdorp. Als de instructeur aangeeft dat u klaar bent voor het rijexamen, dan vragen wij direct een examenmoment voor u aan. Ben je op zoek naar een motorrijschool in Den Haag? Ook dan kan jij je aanmelden bij Drive Safe!

  Lessen op een leerzame en leuke manier bij onze motorrijschool Nootdorp

  Bij onze motorrijschool in Nootdorp streven we ernaar om jou op een leerzame en leuke manier voor te bereiden op het motorrijden. We begrijpen dat het leren rijden op een motor een spannende en nieuwe ervaring kan zijn, en we willen ervoor zorgen dat je je op je gemak voelt en plezier hebt tijdens het leerproces.

  Onze instructeurs zijn niet alleen zeer ervaren en gekwalificeerd, maar ook enthousiast en gepassioneerd over motorrijden. Ze creëren een positieve en ondersteunende leeromgeving waarin je je op je gemak voelt om vragen te stellen, fouten te maken en te groeien als motorrijder.

  We geloven sterk in een persoonlijke aanpak, waarbij we rekening houden met jouw individuele behoeften en leerstijl. We nemen de tijd om jou en jouw doelen te leren kennen, zodat we de lessen kunnen aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Of je nu een beginner bent die nog nooit op een motor heeft gereden, of iemand die zijn vaardigheden wil verfijnen, wij zorgen voor een lesprogramma dat bij jou past.

  Onze Rij Drive Safe Service

  Hoe het werkt

  Proefles of pakket aanvraag

  Via de website kun je je eenvoudig aanmelden. Wij maken graag tijd vrij om snel en efficiënt een persoonlijke afspraak met jou te maken. Wij zijn betrouwbaar, transparant en voor een eerlijke prijs kun jij bij ons aan de slag.

  Meer informatie

  Opstellen van een traject op maat

  Drive Safe Rijopleidingen heeft een kwalitatief en succesvol programma en is daardoor inmiddels een waar begrip in Haaglanden. Daarnaast maken wij natuurlijk voor iedereen een passend traject die bij hem of haar past.

  Meer informatie

  Klaarstomen voor het rijexamen

  Tegen het einde van het traject komt je examen in beeld. Wij zorgen ervoor dat je goed wordt opgeleid volgens de nieuwste regels en dat je je op je gemak voelt tijdens het examen. Een speciale examentraining kost niets extra’s.

  Meer informatie

  Motorrijbewijs bij onze motorrijschool Nootdorp halen

  Speelt u met het idee om motorrijlessen te gaan volgen in Nootdorp? Maar bent u er nog niet helemaal uit? Meld u bij ons aan voor een gratis proefles! Na deze les kan onze professionele instructeur inschatten hoeveel lessen u ongeveer nodig zal hebben. De lessen die u zult volgen zullen in het begin voornamelijk op ons privé terrein plaatsvinden. Zo wordt u niet afgeleid door verkeer en kunt u zich geheel concentreren op het controleren van de motor. Hierdoor zult u snel zelfverzekerder worden op de motor en kunnen we de openbare weg op.

  Whatsapp

  Beste motorrijschool van Nootdorp en omgeving

  Voor het eerst op de motor stappen kan best spannend zijn, zeker als het uw aller eerste motorrijles is! Maar het is eigenlijk iets om helemaal niet zenuwachtig voor te zijn. Onze motorinstructeurs zijn zo ervaren in wat ze doen, dat ze ervoor kunnen zorgen dat u de lessen bij onze motorrijschool Nootdorp op een ontspannende en leuke manier zult ervaren.

  In één keer slagen voor uw motorrijbewijs?

  Wanneer u start bij onze motorrijschool, streven wij ernaar om u in één keer te laten slagen. Daarom rijden we tijdens de motorrijlessen in Nootdorp routes die u ook op uw examen kan verwachten. Zo maakt u alvast een beetje kennis met de route en bent u op de hoogte van valkuilen. Op deze manier kunt u gemakkelijk op de weg focussen en is het examen minder spannend. Bent u klaar om uw motorrijbewijs te halen? Neem dan contact met onze motorrijschool Nootdorp op.

  Contact

  Wilt u meer te weten komen over onze motorrijschool Nootdorp? Of heeft u andere vragen met betrekking tot andere cursussen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op: 06 4300 0672 of via de mail naar: info@rijdrivesafe.nl. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij beschikken ook over een eigen locatie waar u natuurlijk altijd van harte welkom bent om langs te komen. Adres: Veraartlaan 8, 2288 GM, Rijswijk, Zuid-Holland, Nederland. Wil je altijd op de hoogte blijven van onze rijschool? Volg ons dan op Facebook en Instagram!

  Voordelen

  • Ervaren instructeurs
  • Flexibele rijtijden en geen extra kosten
  • Hoge slagingspercentage
  • Overal in regio Haaglanden beschikbaar
  • Uitstekende theorie cursussen
  • Transparante rijschool
  • Gespreid betalen mogelijk
  • Kwalitatieve lesgeving
  Gratis proefles aanvragen
  Happy Drivers

  Bekijk de beoordelingen van onze leerlingen