close

Motorrijschool Rijswijk

Bent u op zoek naar een goede motorrijschool in Rijswijk of omgeving, voor uw eerste motorrijles? Zoek dan niet verder want bij Drive Safe vindt u want u nodig heeft. Ons hoge slagingspercnetage heeft ervoor gezorgt dat meer dan 90% van onze cursisten in een keer slagen. Bij Drive Safe wordt u opgeleid door professionele rij-instructeurs die al jaren ervaring hebben in het leren en opleiden van mensen die graag willen motorrijden. Twijfelt u nog steeds of u wel motorrijlessen wilt volgen? Dan heeft u bij ons de mogelijkheid om een gratis proefles aan te vragen, om zo kennis te maken met motorrijden en onze motorrijschool in Rijswijk.

 • Ervaren instructeurs
 • Kwalitatieve lesgeving
 • Hoge slagingspercentage

Uiteraard kun je bij ons een gratis proefles volgen om erachter te komen of onze rijschool en een van onze ervaren instructeurs bij jou past. Zij nemen voor jou de tijd om erachter te komen wat je al kunt en op welk niveau jouw rijvaardigheid ligt. Daarnaast leggen wij jou precies uit hoe het traject eruit kan zien en welk pakket het beste bij jou past. Ook voor het volgen van motorrijles in Den Haag ben je van harte welkom bij ons!

Vraag ook vrijblijvende een proefles aan!

+31 (0) 6 4300 0672

Je kunt ons gerust bellen: Neem direct contact op

Social media

Social media:
Facebook | Instagram | Youtube

Mail ons nu

Heeft u een vraag? Stuur een bericht via het contactformulier: info@rijdrivesafe.nl

Whatsapp

Stuur ons gerust een berichtje via Whatsapp of bel ons

Proefles formulier

Meld je gerust aan en we nemen spoedig contact op voor het maken van een afspraak.

  Hierbij ga ik akkoord met de voorwaarden.

  Motorrijschool Rijswijk

  Meer dan 90% slaagt in 1x bij onze motorrijschool Rijswijk

  Wil jij zeker zijn van een goede motorrijschool in Rijswijk? Dat kan je gemakkelijk achterhalen door te kijken naar het slagingspercentage en de Google reviews. Zo hebben wij al meer dan 10+ jaar ervaring in het verzorgen van rijlessen. Dit is dan ook terug te zien aan ons hoge slagingspercentage. Maar liefst 90% van onze leerlingen slaagt in 1x voor hun motorpraktijk-examen.

  Verder kan je natuurlijk een blik werpen op de Google reviews van een rijschool. Met het slagingspercentage en reviews in gedachten, weet jij zeker dat je bij een goede rijschool lest. Waar wacht je nog op? Als je op zoek bent naar de beste motorrijschool in Rijswijk, dan ben jij bij Drive Safe aan het juiste adres.

  Theorie en praktijk - motorrijschool Rijswijk

  Alleen motorrijlessen volgen is niet genoeg om voor uw praktijkexamen te slagen, theorie is namelijk ook een essentieel onderdeel. Zonder de theorie te beheersen, zou u een gevaar op de weg zijn. Daarom is het van groot belang dat u hier ook op tijd mee begint. Bij Drive Safe heeft u de mogelijkheid om examen gerichte theorielessen te volgen. Deze theorielessen zijn gebaseerd om de meest recente richtlijnen van het CBR. 

  Hierdoor bent u er zeker van dat u moeiteloos voor uw examen slaagt als u bij ons motor theorielessen neemt. Waarom zijn wij er zo zeker van dat u zal slagen? Omdat u de hele dag examenvragen zal gaan oefenen, waarna het daadwerkelijke theorie examen zal plaatsvinden bij het CBR. Zijn er bepaalde onderdelen die u lastig vind? Maakt u zich dan geen zorgen, want onze professionele instructeurs staan klaar om u te helpen. Ook in Den Haag kan je terecht bij onze motorrijschool Den Haag!

  Onze Rij Drive Safe Service

  Hoe het werkt

  Proefles of pakket aanvraag

  Via de website kun je je eenvoudig aanmelden. Wij maken graag tijd vrij om snel en efficiënt een persoonlijke afspraak met jou te maken. Wij zijn betrouwbaar, transparant en voor een eerlijke prijs kun jij bij ons aan de slag.

  Meer informatie

  Opstellen van een traject op maat

  Drive Safe Rijopleidingen heeft een kwalitatief en succesvol programma en is daardoor inmiddels een waar begrip in Haaglanden. Daarnaast maken wij natuurlijk voor iedereen een passend traject die bij hem of haar past.

  Meer informatie

  Klaarstomen voor het rijexamen

  Tegen het einde van het traject komt je examen in beeld. Wij zorgen ervoor dat je goed wordt opgeleid volgens de nieuwste regels en dat je je op je gemak voelt tijdens het examen. Een speciale examentraining kost niets extra’s.

  Meer informatie

  Losse motorrijlessen bij onze motorrijschool Rijswijk

  Als u kiest voor de rijlessen van onze motorrijschool in Rijswijk, dan heeft u de optie om losse lessen te nemen, maar u kunt ook voor een pakket kiezen. Veel van de cursisten die bij ons komen lessen, willen eerst altijd een gratis proefles. Als motorrijden iets is dat u echt wil leren, is er geen betere motorrijschool in Rijswijk dan Drive Safe. Neem daarom contact met ons op en neem een gratis proefles!

  Whatsapp

  Contact

  Wilt u meer te weten komen over motorrijschool Rijswijk? Of heeft u andere vragen met betrekking tot andere cursussen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op: 06 4300 0672 of via de mail naar: info@rijdrivesafe.nl. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij beschikken ook over een eigen locatie waar u natuurlijk altijd van harte welkom bent om langs te komen. Adres: Veraartlaan 8, 2288 GM, Rijswijk, Zuid-Holland, Nederland. Wil je altijd op de hoogte blijven van onze rijschool? Volg ons dan op Facebook en Instagram!

  Voordelen

  • Ervaren instructeurs
  • Flexibele rijtijden en geen extra kosten
  • Hoge slagingspercentage
  • Overal in regio Haaglanden beschikbaar
  • Uitstekende theorie cursussen
  • Transparante rijschool
  • Gespreid betalen mogelijk
  • Kwalitatieve lesgeving
  Gratis proefles aanvragen
  Happy Drivers

  Bekijk de beoordelingen van onze leerlingen