close

Motorrijschool Voorburg

U kunt bij onze motorrijschool in Voorburg terecht voor motorrijles. Door onze flexibiliteit geven wij motorrijlessen op meerdere locaties. Zo zijn wij actief in Voorburg, Delft, Zoetermeer, Den Haag en nog veel meer steden. U kunt bij ons niet alleen terecht voor motorrijlessen maar ook autorijlessen. 

Bij Drive Safe weet u zeker dat u niet alleen snel uw rijbewijs haalt, maar dit ook soepel zal verlopen. Wij beschikken namelijk over een eigen privé oefenterrein waar u zonder te veel zorgen rustig kunt rijden zonder dat u wordt afgeleid van het verkeer. Schrijf u daarom in voor motorrijlessen in Voorburg.

 • Ervaren instructeurs
 • Kwalitatieve lesgeving
 • Hoge slagingspercentage

Zoek je een motorrijschool in Voorburg en omgeving van Haaglanden dan helpen wij jou graag bij het behalen van van je motorrijbewijs. In eigen tempo kun je werken aan je rijvaardigheden, zodat je uiteindelijk een perfecte voertuigbeheersing hebt en geheel veilig kan deelnemen aan het verkeer.

Als motorrijschool zijn wij flexibel en kunnen in de omgeving naar jouw keuze de motorrijlessen uitvoeren. Graag nodigen wij jou uit om bij ons een proefles te volgen voor €35,-. Wij nemen de tijd om jouw kennis en vaardigheden te leren kennen en voorzien jou dan graag van het juiste advies voor het afnemen van een passend pakket. Wil je direct starten? Dan kan je vandaag nog terecht bij onze motorrijschool in Den Haag met volgen van motorrijles in Den Haag!

Proefles motor aanvragen
+31 (0) 6 4300 0672

Je kunt ons gerust bellen: Neem direct contact op

Social media

Social media:
Facebook | Instagram | Youtube

Mail ons nu

Heeft u een vraag? Stuur een bericht via het contactformulier: info@rijdrivesafe.nl

Whatsapp

Stuur ons gerust een berichtje via Whatsapp of bel ons

Proefles formulier

Meld je gerust aan en we nemen spoedig contact op voor het maken van een afspraak.

  Motorrijschool Voorburg

  Motorrijles Voorburg, waarom bij Drive Safe?

  Wij bieden als rijschool in Voorburg professionele rijlessen aan van ervaren instructeurs. Uiteraard verschilt het per persoon hoe snel je vaardigheden onder knie hebt. Daarom heb je de gelegenheid om met eigen tempo, samen met de instructeur, aan je rijvaardigheid te werken. De instructeur werkt doelgericht en leert jou tijdens de lessen goed kennen, waardoor hij goed weet wat je beheerst en waar je nog aan moet werken.

  • Ervaren instructeurs
  • Flexibele rijtijden en geen extra kosten
  • Hoge slagingspercentage
  • Overal in regio Haaglanden beschikbaar
  • Uitstekende theorie cursussen
  • Transparante rijschool
  • Gespreid betalen mogelijk
  • Kwalitatieve lesgeving

  Bekijk hier de onderdelen van hoe het praktijk examen voor motor in zijn werk gaat.

  Voordelen:

  Wij leiden jou op tot een zelfverzekerde motorrijder die verantwoord en zelfstandig de weg op kan. Hiervoor zijn we niet alleen in Voorburg beschikbaar, maar ook in heel Haaglanden. Wij hebben diverse maandelijkse acties. Bekijk onze website of neem gerust contact met ons op via onderstaande telefoonnummer.

  Onze Rij Drive Safe Service

  Hoe het werkt

  Proefles of pakket aanvraag

  Via de website kun je je eenvoudig aanmelden. Wij maken graag tijd vrij om snel en efficiënt een persoonlijke afspraak met jou te maken. Wij zijn betrouwbaar, transparant en voor een eerlijke prijs kun jij bij ons aan de slag.

  Meer informatie

  Opstellen van een traject op maat

  Drive Safe Rijopleidingen heeft een kwalitatief en succesvol programma en is daardoor inmiddels een waar begrip in Haaglanden. Daarnaast maken wij natuurlijk voor iedereen een passend traject die bij hem of haar past.

  Meer informatie

  Klaarstomen voor het rijexamen

  Tegen het einde van het traject komt je examen in beeld. Wij zorgen ervoor dat je goed wordt opgeleid volgens de nieuwste regels en dat je je op je gemak voelt tijdens het examen. Een speciale examentraining kost niets extra’s.

  Meer informatie

  Zo haalt u uw motorrijbewijs - Motorrijschool Voorburg

  In Voorburg uw motorrijbewijs halen was nog nooit zo gemakkelijk en betaalbaar als bij onze motorrijschool Voorburg. Daarbij zijn onze prijzen voor zowel de avonden als de weekenden gelijk aan onze reguliere tarieven. Dus reden genoeg om u aan te melden bij onze motorrijschool in Voorburg!

  Motorrijbewijs voorburg snel en voordelig behalen

  Motorrijlessen volgen bij Drive safe is een juiste keuze. Onze missie is om jou op een zo efficiënt mogelijke wijze les te geven, zodat jij op het juiste tempo kunt slagen voor je examen. Je Rijbewijs halen in Voorburg kan ook voor jou snel en voordelig bij onze rijschool.

  Wil jij je rijbewijs halen voor het Motorexamen voertuigbeheersing (AVB) Of ben jij al klaar voor het volgen van lessen voor het Motorexamen verkeersdeelneming (AVD)? Wij staan voor je klaar om je een pakket op maat aan te bieden.

  Enthousiast? Maak direct een afspraak voor jouw eerste motor proefles!

  Motorrijles pakket afnemen? Dan komt u goedkoper uit!

  Als u een pakket bij ons afneemt dan heeft u de optie om dit pakket gespreid te betalen. Daarbij is het ook mogelijk om te betalen per les. Bij Drive Safe betaald u nooit teveel.
  U heeft bij ons de mogelijkheid rijlessen van 60, 90 of 120 minuten te ervaren, die worden gegeven door onze gecertificeerde instructeurs. Zo weet u zeker dat u de beste begeleiding krijgt bij het halen van uw motorrijbewijs.

  Vraag een vrijblijvende proefles aan bij onze motorrijschool Voorburg!

  Bij ons is het heel simpel om erachter te komen of onze motorrijschool Voorburg aan uw verwachtingen voldoet. Vraag een gratis proefles bij ons aan. Drive Safe beschikt over een oefenterrein waar u zelf mag ervaren hoe het er bij onze motorrijschool in Voorburg aan toe gaat. Aan de hand van deze proefles besluit de instructeur hoeveel motorrijlessen u nodig zult hebben om uw motorrijbewijs te behalen. 

  Voor motorrijlessen is er geen betere rijschool in Voorburg dan Drive Safe! Meld u daarom nu aan en start met uw motorrijlessen!

  Contact

  Wilt u meer te weten komen over onze motorrijschool Voorburg? Of heeft u andere vragen met betrekking tot andere cursussen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op: 06 4300 0672 of via de mail naar: info@rijdrivesafe.nl. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij beschikken ook over een eigen locatie waar u natuurlijk altijd van harte welkom bent om langs te komen. Adres: Veraartlaan 8, 2288 GM, Rijswijk, Zuid-Holland, Nederland. Wil je altijd op de hoogte blijven van onze rijschool? Volg ons dan op Facebook en Instagram!

  Happy Drivers

  Bekijk de beoordelingen van onze leerlingen