close

Motorrijschool Zoetermeer

Snel en voordelig uw motorrijbewijs halen doet u bij onze motorrijschool Zoetermeer. Bij ons kunt u direct van start met motorrijlessen, omdat we momenteel geen wachttijd hebben voor nieuwe leerlingen. Als motorrijden iets is dat u altijd al zou willen leren, dan kunt u bij Drive Safe altijd terecht voor een gratis proefles oftewel een trial. Hierbij zult u kennis maken met onze motoren en de rijinstructeurs. Onze motorrijschool Zoetermeer is makkelijk te bereiken met zowel de auto als met openbaar vervoer. De eerste stap van uw rijopleiding begint bij Drive Safe.

Wij bieden al jarenlang rijlessen aan in Zoetermeer, Den Haag, Rijswijk, en nog veel meer steden. Hierdoor hebben we door de jaren heen een uitstekende reputatie opgebouwd als een betrouwbare rijschool.

 • Ervaren instructeurs
 • Kwalitatieve lesgeving
 • Hoge slagingspercentage

Uiteraard kun je bij ons een gratis proefles volgen om erachter te komen of onze rijschool en een van onze ervaren instructeurs bij jou past. Zij nemen voor jou de tijd om erachter te komen wat je al kunt en op welk niveau jouw rijvaardigheid ligt. Daarnaast leggen wij jou precies uit hoe het traject eruit kan zien en welk pakket het beste bij jou past.

Vraag ook vrijblijvende een proefles aan!

+31 (0) 6 4300 0672

Je kunt ons gerust bellen: Neem direct contact op

Social media

Social media:
Facebook | Instagram | Youtube

Mail ons nu

Heeft u een vraag? Stuur een bericht via het contactformulier: info@rijdrivesafe.nl

Whatsapp

Stuur ons gerust een berichtje via Whatsapp of bel ons

Proefles formulier

Meld je gerust aan en we nemen spoedig contact op voor het maken van een afspraak.

  Hierbij ga ik akkoord met de voorwaarden.

  Motorrijschool Zoetermeer

  Motorrijles Zoetermeer in verschillende weersomstandigheden

  Wanneer jij start bij Drive Safe voor het volgen van motorrijles in Zoetermeer, proberen wij altijd lessen te verzorgen in verschillende weersomstandigheden. Natuurlijk hebben wij geen invloed op het weer, maar het is wel heel belangrijk voor een motorbestuurder om zowel op glad als droog wegdek te hebben gelest. Door te rijden onder verschillende omstandigheden, zoals regen, wind of zelfs lichte sneeuw, leer je hoe je je rijstijl kunt aanpassen en hoe je de controle over de motor kunt behouden. Dit vergroot je veiligheid op de weg.

  Mocht er in de periode dat jij lessen bij ons afneemt, geen regen zijn? Maak je dan geen zorgen, wan wij beschikken over een privé terrein waar onze rij instructeurs het terrein nat spuiten. Zo kan jij alsnog ervaren hoe het is om op een glad wegdek je te manoeuvreren  tussen de auto’s (in dit geval pionnen).

  Veilig de weg op met uw motor

  Les bij een motorrijschool in Zoetermeer volgen? Boek dan gratis een proefles bij de rijschool Drive Safe. De instructeur die de proefles verzorgd, zal ook de instructeur zijn die u tijdens de rijlessen zal opleiden. Tijdens deze les kunt u uw verwachtingen kenbaar maken en informeren welk rijlespakket het best bij uw zal passen, natuurlijk geven onze instructeurs ook advies mee. Wil jij motorrijles in Den Haag volgen? Ook dan kan je gerust terecht bij Drive Safe!

  Onze Rij Drive Safe Service

  Hoe het werkt

  Proefles of pakket aanvraag

  Via de website kun je je eenvoudig aanmelden. Wij maken graag tijd vrij om snel en efficiënt een persoonlijke afspraak met jou te maken. Wij zijn betrouwbaar, transparant en voor een eerlijke prijs kun jij bij ons aan de slag.

  Meer informatie

  Opstellen van een traject op maat

  Drive Safe Rijopleidingen heeft een kwalitatief en succesvol programma en is daardoor inmiddels een waar begrip in Haaglanden. Daarnaast maken wij natuurlijk voor iedereen een passend traject die bij hem of haar past.

  Meer informatie

  Klaarstomen voor het rijexamen

  Tegen het einde van het traject komt je examen in beeld. Wij zorgen ervoor dat je goed wordt opgeleid volgens de nieuwste regels en dat je je op je gemak voelt tijdens het examen. Een speciale examentraining kost niets extra’s.

  Meer informatie

  Waarom kiezen voor onze motorrijschool Zoetermeer?

  Onze klanten zijn zeer tevreden over de rijlessen bij Drive Safe. Dit komt omdat wij een aantal unieke eigenschappen hebben vergeleken met andere motorrijscholen in Zoetermeer. Onder ander spelen onze gemotiveerde en gepassioneerde instructeurs hier een belangrijke rol in. Daarbij dragen onze flexibele lestijden hier ook aan bij. U kunt bij onze motorrijschool Zoetermeer 7 dagen in de week terecht voor motorrijlessen. De reden dat we flexibele lestijden bieden is omdat wij begrijpen dat iedereen druk bezig is met werk of studie. 

  Zo is er altijd wel een moment op de dag waarop u in de ochtend, middag of avond rijlessen kunt volgen. Onze lessen duren bovendien een vol uur, zodat u niet alweer hoeft te stoppen met de les wanneer u comfortabel bent. Wilt u voor het eerst uw auto of motorrijbewijs halen? Dan kunt u hiervoor bij ons terecht. Woon jij in de omgeving van Den Haag? Dan kan je ook terecht bij onze motorrijschool Den Haag 

  Whatsapp

  Contact

  Wilt u meer te weten komen over onze motorrijschool Zoetermeer? Of heeft u andere vragen met betrekking tot andere cursussen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op: 06 4300 0672 of via de mail naar: info@rijdrivesafe.nl. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij beschikken ook over een eigen locatie waar u natuurlijk altijd van harte welkom bent om langs te komen. Adres: Veraartlaan 8, 2288 GM, Rijswijk, Zuid-Holland, Nederland. Wil je altijd op de hoogte blijven van onze rijschool? Volg ons dan op Facebook en Instagram!

  Voordelen

  • Ervaren instructeurs
  • Flexibele rijtijden en geen extra kosten
  • Hoge slagingspercentage
  • Overal in regio Haaglanden beschikbaar
  • Uitstekende theorie cursussen
  • Transparante rijschool
  • Gespreid betalen mogelijk
  • Kwalitatieve lesgeving
  Gratis proefles aanvragen
  Happy Drivers

  Bekijk de beoordelingen van onze leerlingen