close

Rijlessen Den Haag – Kies voor kwaliteit

Rijlessen Den Haag – Kies voor kwaliteit

Als je op zoek bent naar kwalitatieve rijlessen in Den Haag van instructeurs met jaren ervaring in de branche, dan is Drive Safe Rijopleidingen gegarandeerd een uitstekende optie.

Wij hebben een hoog slagingspercentage en we bieden rijlessen in Den Haag en omstreken aan voor iedereen, ongeacht niveau, ervaring of leeftijd. Ook voor jou hebben wij een op maat gemaakt lespakket die ervoor gaat zorgen dat jij veilig, vertrouwd en goed verzekerd de weg op gaat.

Voor iedereen hebben wij daarom een geschikt lespakket aan rijlessen voor motor en auto. Wil je graag Autorijlessen volgen in Den Haag? Of wil je gaan starten met motorrijles in Den Haag, dan kunnen wij jou voorzien van een geschikt lespakket, volgens een goede prijs en waar ruimte is voor persoonlijke aandacht.

 • Ervaren instructeurs
 • Kwalitatieve lesgeving
 • Hoge slagingspercentage

Begin vandaag nog met het behalen van je rijbewijs B! Zoek niet verder als jij graag een van onze cursussen wilt volgen in de regio Haaglanden. Neem gerust direct telefonisch contact op als je vragen hebt over onze pakketten en mogelijkheden. Daarnaast zijn we beschikbaar om te reageren via de chat op de website.

Volg een gratis proefles en vul het proefles formulier in op deze pagina.

+31 (0) 6 4300 0672

Je kunt ons gerust bellen: Neem direct contact op

Social media

Social media:
Facebook | Instagram | Youtube

Mail ons nu

Heeft u een vraag? Stuur een bericht via het contactformulier: info@rijdrivesafe.nl

Whatsapp

Stuur ons gerust een berichtje via Whatsapp of bel ons

Proefles formulier

Meld je gerust aan en we nemen spoedig contact op voor het maken van een afspraak.

  wat kost autorijles

  Autorijschool Den Haag Drive Safe Rijopleidingen

  Zoek jij een autorijles school in de regio van Den Haag en omgeving? Wij zijn een goede autorijschool die op zoek is naar nieuwe leerlingen. Wij bieden diverse soorten pakketten, waardoor er altijd een pakket is die bij jou past. Als je zo snel mogelijk je rijbewijs wilt halen, check dan even onze spoedcursus opties. Wij kijken dan of jij geschikt bent voor een verkort traject.

  Naast onze autorijlessen bieden we ook motorrijles aan in Haaglanden bij onze motorrijschool Den Haag, waaronder de motorrijschool Voorburg.

  Werkwijze

  Ideaal aan onze rijschool is dat je gespreid kunt betalen in termijnen of gewoon per les. Daarnaast hebben we diverse maandelijkse acties (vraag naar onze acties in de website chat of via WhatsApp). Flexibele en ruime rijles tijden, zonder extra kosten in het weekend of de avond. Heb je teveel lessen ingepland? Geen probleem! Je krijgt het overige bedrag gewoon terug.

  Natuurlijk kun je zonder theorie examen certificaat beginnen met rijlessen. Wel is het goed om het theorie examen alvast in te plannen. Wil jij jouw theorie examen met zekerheid behalen? Dat kan! Met ons autotheorie examen cursus en de motortheorie examen cursus.

  Onze Rij Drive Safe Service

  Hoe het werkt

  Proefles of pakket aanvraag

  Via de website kun je je eenvoudig aanmelden. Wij maken graag tijd vrij om snel en efficiënt een persoonlijke afspraak met jou te maken. Wij zijn betrouwbaar, transparant en voor een eerlijke prijs kun jij bij ons aan de slag.

  Meer informatie

  Opstellen van een traject op maat

  Drive Safe Rijopleidingen heeft een kwalitatief en succesvol programma en is daardoor inmiddels een waar begrip in Haaglanden. Daarnaast maken wij natuurlijk voor iedereen een passend traject die bij hem of haar past.

  Meer informatie

  Klaarstomen voor het rijexamen

  Tegen het einde van het traject komt je examen in beeld. Wij zorgen ervoor dat je goed wordt opgeleid volgens de nieuwste regels en dat je je op je gemak voelt tijdens het examen. Een speciale examentraining kost niets extra’s.

  Meer informatie

  Bij ons ben je aan het juiste adres om via een goed beoordeelde rijopleiding je rijbewijs te halen. Drive Safe Rijopleidingen is een verkeersschool in Den Haag waar je al vanaf 16,5 jaar kunt beginnen met het volgen van rijlessen. Onze rijinstructeurs zijn getraind om jouw kind op juiste wijze te begeleiden tijdens de rijlessen. Meld je als begeleider aan voor 2todrive via onze website. Met een gezonde dosis inzet, zorgen wij dat jouw kind snel zijn of haar rijbewijs haalt.

  • Ervaren instructeurs
  • Flexibele rijtijden en geen extra kosten
  • Hoge slagingspercentage
  • Overal in regio Haaglanden beschikbaar
  • Uitstekende theorie cursussen
  • Transparante rijschool
  • Gespreid betalen mogelijk
  • Kwalitatieve lesgeving

  Ben jij al helemaal enthousiast? Fijn! Probeer gerust eens een proefles uit of neem contact met ons op! klikt het? Dan gaan wij met volle overtuiging met jou aan de slag voor het behalen van je rijbewijs.

  Drive Safe Rijopleidingen > Veilig, vertrouwd, verzekerd!

  Gratis proefles aanvragen
  Happy Drivers

  Bekijk de beoordelingen van onze leerlingen