close

Rijschool Rijswijk – Ga voor Ervaring & Kwaliteit!

Rijschool Rijswijk - Ga voor Ervaring & Kwaliteit!

Als je een rijschool zoekt in Rijswijk en omgeving dan is Drive Safe Rijopleidingen voor jou de beste keuze! Wij bieden kwalitatieve autorijlessen aan voor ieder niveau in Rijswijk en andere plaatsen in de omgeving van Haaglanden. Wij werken volgens een procesmatig plan om een traject op te stellen dat geheel bij jou past.

Onze rijschool in Rijswijk Biedt jou de mogelijkheid tot het behalen van je motorrijbewijs. Voor meer informatie over onze motorrijles opties kun je onze motorrijles pagina bekijken. Neem via deze pagina contact op met onze motorafdeling en vraag naar de mogelijkheden.

 • Ervaren instructeurs
 • Kwalitatieve lesgeving
 • Hoge slagingspercentage

Uiteraard kun je bij ons een gratis proefles volgen om erachter te komen of onze rijschool en een van onze ervaren instructeurs bij jou past. Zij nemen voor jou de tijd om erachter te komen wat je al kunt en op welk niveau jouw rijvaardigheid ligt. Daarnaast leggen wij jou precies uit hoe het traject eruit kan zien en welk pakket het beste bij jou past.

Vraag ook vrijblijvende een proefles aan!

+31 (0) 6 4300 0672

Je kunt ons gerust bellen: Neem direct contact op

Social media

Social media:
Facebook | Instagram | Youtube

Mail ons nu

Heeft u een vraag? Stuur een bericht via het contactformulier: info@rijdrivesafe.nl

Whatsapp

Stuur ons gerust een berichtje via Whatsapp of bel ons

Proefles formulier

Meld je gerust aan en we nemen spoedig contact op voor het maken van een afspraak.

  Rijschool Rijswijk

  Kies voor onze flexibele rijopleiding in Rijswijk

  Wil jij ook op flexibele wijze en in eigen tempo doelgericht naar je rijexamen toe werken? Bij Drive Safe Rijopleidingen in Rijswijk kun je rijlessen ruim inplannen in de ochtend of later op de avond. Onze prijzen wijken daarom ook niet af wanneer je in de avond of in het weekend lessen volgt. Wij bieden rijlessen aan van 60 / 90 / 120 minuten.

  Onze Rij Drive Safe Service

  Hoe het werkt

  Proefles of pakket aanvraag

  Via de website kun je je eenvoudig aanmelden. Wij maken graag tijd vrij om snel en efficiënt een persoonlijke afspraak met jou te maken. Wij zijn betrouwbaar, transparant en voor een eerlijke prijs kun jij bij ons aan de slag.

  Meer informatie

  Opstellen van een traject op maat

  Drive Safe Rijopleidingen heeft een kwalitatief en succesvol programma en is daardoor inmiddels een waar begrip in Haaglanden. Daarnaast maken wij natuurlijk voor iedereen een passend traject die bij hem of haar past.

  Meer informatie

  Klaarstomen voor het rijexamen

  Tegen het einde van het traject komt je examen in beeld. Wij zorgen ervoor dat je goed wordt opgeleid volgens de nieuwste regels en dat je je op je gemak voelt tijdens het examen. Een speciale examentraining kost niets extra’s.

  Meer informatie

  Je kunt bij ons gespreid betalen of per les betalen. Mocht het voorkomen dat je de lessen vlot oppakt en klaar bent voor het examen? Dan krijg je natuurlijk de overige lessen die nog in je pakket vallen terug! Op deze pagina kun jij je proefles aanvragen.

  Drive Safe Rijopleidingen is een complete rijschool. Dat wil zeggen dat wij naast onze rijlessen ook theorie cursussen aanbieden. Het fijne van deze theoriecursussen is dat je in een cursusdag precies leert wat jij moet weten voor het huidige CBR theorie examen. Dit maakt dat je gegarandeerd zult slagen voor je test.

  Naast autorijles bieden we ook motorlessen aan in Haaglanden, waaronder de motorrijschool Voorburg.

  Heb je nog enkele vragen of ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden? Gebruik dan eens onze website chat of stel je vraag aan onze WhatsApp service.

  Whatsapp

  Ben je tussen de 16,5 en 18 jaar?

  Dan kun je al beginnen met rijlessen. Je hebt een begeleider nodig die samen met jou plaatsneemt in de auto van de rij instructeur. Met onze 2todrive pakketten kunnen wij jou daarom snel en voordelig helpen aan een autorijbewijs.

  Uit onderzoek is gebleken dat mensen die eerder beginnen met het volgen van rijlessen op een veilige manier deelnemen aan het verkeer.

  Verkeersschool Rijswijk

  Bij Drive Safe rijopleidingen hebben wij een hoog slagingspercentage en rijinstructeurs die werken via een persoonlijke aanpak. Haal jouw rijbewijs daarom in onze autorijschool in Rijswijk.

  Ben jij van plan je rijbewijs te halen bij een rijschool die gaat voor een persoonlijke aanpak, met kwalitatieve en gezellige rijlessen? Dan ben je bij Drive Safe aan het juiste adres!

  Ben jij al enthousiast en wil jij een proefles aanvragen of heb je liever direct contact? Bel ons via:+31 (0) 6 4300 0672.

  Drive Safe Rijopleidingen > Veilig, vertrouwd, verzekerd!

  Voordelen

  • Ervaren instructeurs
  • Flexibele rijtijden en geen extra kosten
  • Hoge slagingspercentage
  • Overal in regio Haaglanden beschikbaar
  • Uitstekende theorie cursussen
  • Transparante rijschool
  • Gespreid betalen mogelijk
  • Kwalitatieve lesgeving
  Gratis proefles aanvragen

  Rijschool Rijswijk met het hoogste slagingspercentage in de regio!

  Rijschool Rijdrivesafe in Rijswijk onderscheidt zich met het hoogste slagingspercentage (96%) in de regio. Met ruim 10 jaar ervaring en een team van ervaren instructeurs biedt deze rijschool de ideale omgeving om jouw rijbewijs te halen. De spoedcursus rijbewijs is een optie voor wie snel de weg op wil. Onze ervaren instructeurs zorgen voor persoonlijke begeleiding, waarbij aandacht wordt besteed aan zowel de basisvaardigheden als verkeersinzicht. Bij Rijschool Rijdrivesafe krijg je meer dan alleen rijlessen; je krijgt de garantie op een geslaagd resultaat en de vaardigheden om zelfverzekerd de weg op te gaan. Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid bij Rijschool Rijdrivesafe voor een succesvolle weg naar het rijbewijs.

  Rijschool Rijswijk met het hoogste slagingspercentage in de regio
  Rijles bij onze rijschool in Rijswijk

  Hoe ziet een rijles in Rijswijk eruit bij onze rijschool?

  Bij Rijschool Rijdrivesafe in Rijswijk is elke rijles een gestructureerde stap op weg naar het behalen van jouw rijbewijs, of het nu gaat om autorijles of motorrijles. Onze ervaren instructeurs beginnen met een persoonlijke kennismaking en bespreken de specifieke doelen van de les, gericht op het behalen van het praktijk- en theorie-examen bij het CBR. We bieden voordelige rijlessen aan, waarbij de nadruk ligt op essentiële vaardigheden zoals stuurtechniek, verkeersregels en defensief rijgedrag.

  Voor de motorrijlessen voorzien we in beschermende kleding en geven we uitgebreide uitleg over de motorfiets. Balans, bochtentechniek en verkeersinzicht staan centraal, terwijl we toewerken naar het zelfverzekerd beheersen van de motor. Onze instructeurs begeleiden je niet alleen richting het praktijkexamen maar bieden ook ondersteuning bij het voorbereiden op het theoretisch examen.

  Rijschool Rijdrivesafe is jouw partner op weg naar het rijbewijs, waar elke rijles niet alleen een leermoment is maar ook een stap dichterbij het behalen van dat felbegeerde rijbewijs.

  Direct starten met het behalen van jouw motor- of autorijbewijs in Rijswijk?

  Bij Rijschool Rijdrivesafe maken we het gemakkelijk om direct aan de slag te gaan met het behalen van jouw motor- of autorijbewijs in Rijswijk. Onze flexibele planning maakt het mogelijk om snel te beginnen met voordelige rijlessen, zodat je op een efficiënte wijze jouw doelen kunt bereiken. Of je nu kiest voor een regulier traject of een spoedcursus om snel jouw rijbewijs te halen, onze ervaren instructeurs passen de lessen aan op jouw tempo en behoeften.

  Bij het starten van jouw rijopleiding helpen we je ook bij de aanvraag van het theorie-examen bij het CBR en plannen we het praktijkexamen in overleg met jou. Onze rijschool legt de focus op kwalitatieve begeleiding, waardoor je niet alleen slaagt voor het examen maar ook de benodigde vaardigheden ontwikkelt voor veilig en zelfverzekerd rijden.

  Wacht niet langer en zet vandaag de eerste stap richting jouw motor- of autorijbewijs met Rijschool Rijdrivesafe in Rijswijk! Neem contact op voor meer informatie of meld je direct aan voor een proefles.

  Direct starten bij onze rijschool in Rijswijk
  Happy Drivers

  Bekijk de beoordelingen van onze leerlingen