close

Scooterrijbewijs Den Haag

Scooterrijbewijs snel behalen in Den Haag? Ben jij klaar om de vrijheid van de weg te ervaren in 2024 met je eigen scooter? Bij Rijschool Drivesafe zorgen we ervoor dat je snel en makkelijk je scooterrijbewijs haalt. Met meer dan 10 jaar ervaring en een team van vriendelijke en behulpzame instructeurs, ben je bij ons aan het juiste adres voor top scooterrijlessen.

 • Ervaren instructeurs
 • Kwalitatieve lesgeving
 • Hoge slagingspercentage

 

 

+31 (0) 6 4300 0672

Je kunt ons gerust bellen: Neem direct contact op

Social media

Social media:
Facebook | Instagram | Youtube

Mail ons nu

Heeft u een vraag? Stuur een bericht via het contactformulier: info@rijdrivesafe.nl

Whatsapp

Stuur ons gerust een berichtje via Whatsapp of bel ons

Proefles formulier

Meld je gerust aan en we nemen spoedig contact op voor het maken van een afspraak.

  Hierbij ga ik akkoord met de voorwaarden.

  Scooterrijbewijs Den Haag

  Scooterrijbewijs behalen in slechts 1 dag!

  Wil je snel je scooterrijbewijs halen? Bij Rijschool Drivesafe kan dat in slechts één dag! Onze dagcursus zorgt ervoor dat je zowel de theorie als de praktijk op één dag kunt afronden. Zo kun je binnen no-time op je bromfiets of scooter stappen. Meld je vandaag nog aan en profiteer van onze snelle en effectieve lesmethoden. Wij vinden het belangrijk dat je goed voorbereid en vol vertrouwen de weg op gaat.

  Onze Rij Drive Safe Service

  Hoe het werkt

  Proefles of pakket aanvraag

  Via de website kun je je eenvoudig aanmelden. Wij maken graag tijd vrij om snel en efficiënt een persoonlijke afspraak met jou te maken. Wij zijn betrouwbaar, transparant en voor een eerlijke prijs kun jij bij ons aan de slag.

  Meer informatie

  Opstellen van een traject op maat

  Drive Safe Rijopleidingen heeft een kwalitatief en succesvol programma en is daardoor inmiddels een waar begrip in Haaglanden. Daarnaast maken wij natuurlijk voor iedereen een passend traject die bij hem of haar past.

  Meer informatie

  Klaarstomen voor het rijexamen

  Tegen het einde van het traject komt je examen in beeld. Wij zorgen ervoor dat je goed wordt opgeleid volgens de nieuwste regels en dat je je op je gemak voelt tijdens het examen. Een speciale examentraining kost niets extra’s.

  Meer informatie

  Scooterrijles in Den Haag vanaf 16 jaar

  Bij Rijschool Drivesafe kun je al vanaf 16 jaar starten met je scooterrijlessen in Den Haag. Onze lessen zijn speciaal ontworpen om jou de skills en het vertrouwen te geven die je nodig hebt om veilig te rijden. Onze ervaren instructeurs begeleiden je stap voor stap, zodat je goed voorbereid bent op het praktijkexamen. Wij bieden je een leuke en leerzame ervaring die je helpt om met zelfvertrouwen te rijden.

  Meld je aan voor scooterrijlessen
  Scooterrijles in Den Haag vanaf 16 jaar

  Theorie examen bromfietsrijbewijs (AM) vanaf 15,5 jaar

  Voordat je aan de praktijklessen kunt beginnen, moet je eerst je theorie-examen halen voor het bromfietsrijbewijs (AM). Bij Rijschool Drivesafe kun je al vanaf 15,5 jaar beginnen met het leren voor je theorie-examen. Wij bieden je allerlei handige studiematerialen en oefenexamens om je klaar te stomen. Zo ben je goed voorbereid op het theorie-examen en kun je snel aan de praktijk beginnen.

  Meld je aan voor scooterrijlessen

  Kosten brommer- of scooterrijbewijs 2024

  Benieuwd naar de kosten voor je brommer- of scooterrijbewijs in 2024? Bij Rijschool Drivesafe zijn we duidelijk en eerlijk over de prijzen. Hier vind je een overzicht:

  – Theorie examen CBR: €48

  – Theorie examen met extra tijd:€61

  Praktijk examen bij het CBR: €229

  – Kosten rijbewijs gemeente: Dit verschilt per gemeente, maar gemiddeld is het €45

  We bieden verschillende lespakketten die passen bij jouw behoeften. Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte. Bij ons weet je precies waar je aan toe bent, zonder verborgen kosten.

  Scooterrijbewijs Den Haag behalen in slechts 1 dag
  Al meer dan 1000 geslaagde leerlingen voor hun scooterrijbewijs

  Al 1000+ leerlingen zijn jou voorgegaan!

  Bij Rijschool Drivesafe hebben al meer dan 1000 leerlingen hun scooterrijbewijs gehaald. Onze jarenlange ervaring en hoge slagingspercentages laten zien dat wij de juiste keuze zijn. Dit zie je ook terug in onze geweldige beoordelingen op Google, waar we meer dan 160+ 5-sterren reviews hebben gekregen. Kies voor zekerheid en kwaliteit, kies voor Rijschool Drivesafe!

  Veelgestelde vragen voor scooterrijlessen Den Haag

  Hoe oud moet ik zijn om mijn scooterrijbewijs te halen?

  Je moet minimaal 16 jaar oud zijn om praktijklessen te volgen en je scooterrijbewijs te halen. Voor het theorie-examen kun je al starten vanaf 15,5 jaar.

  Hoe lang duurt het om mijn scooterrijbewijs te halen?

  Bij Rijschool Drivesafe kun je je scooterrijbewijs in slechts één dag halen met onze intensieve dagcursus.

  Wat zijn de kosten voor scooterrijlessen?

  De kosten hangen af van het aantal lessen dat je nodig hebt. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakt lespakket en een vrijblijvende offerte.

  Hoe meld ik me aan voor scooterrijlessen?

  Je kunt je makkelijk aanmelden via onze website, door te bellen naar 06 43000672, of door een e-mail te sturen naar info@rijdrivesafe.nl. We zijn ook bereikbaar via WhatsApp op hetzelfde nummer.

  Wat moet ik meenemen naar de scooterrijlessen?

  Neem je ID, het theoriecertificaat (als je dit al hebt behaald), en draag geschikte kleding en schoenen voor de rijlessen. Wij regelen de rest!

  Contact

  Wilt u meer te weten komen over het behalen van scooterrijbewijs in Den Haag? Of heeft u andere vragen met betrekking tot andere cursussen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op: 06 4300 0672 of via de mail naar: info@rijdrivesafe.nl. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij beschikken ook over een eigen locatie waar u natuurlijk altijd van harte welkom bent om langs te komen. Adres: Veraartlaan 8, 2288 GM, Rijswijk, Zuid-Holland, Nederland. Wil je altijd op de hoogte blijven van onze rijschool? Volg ons dan op Facebook en Instagram!

  Voordelen

  • Ervaren instructeurs
  • Flexibele rijtijden en geen extra kosten
  • Hoge slagingspercentage
  • Overal in regio Haaglanden beschikbaar
  • Uitstekende theorie cursussen
  • Transparante rijschool
  • Gespreid betalen mogelijk
  • Kwalitatieve lesgeving
  Gratis proefles aanvragen
  2024

  Bekijk de beoordelingen van onze leerlingen

  Hi! Even voorstellen

  Ik ben al jaren actief in de wereld van rijscholen en heb onderweg een schat aan ervaring opgedaan. Helaas zag ik om me heen dat de kwaliteit van veel rijscholen en lessen achteruitging. Daarom ben ik mijn eigen rijschool begonnen, waar een persoonlijke aanpak en gezellige, kwalitatieve rijlessen centraal staan.

  Wil jij snel aan de slag met je automaat rijbewijs? Vul dan je gegevens hieronder in, en ik neem snel contact met je op. Let’s hit the road together!