close

Automaat rijschool Den Haag

Ben je op zoek naar een rijschool in Den Haag waar je kunt leren rijden in een automaat? Zoek niet verder! Bij Rijschool Drivesafe bieden wij professionele en kwalitatieve rijlessen speciaal voor automaat rijden. Of je nu een beginner bent of al enige rijervaring hebt, onze ervaren instructeurs staan klaar om jou te begeleiden naar het behalen van je rijbewijs.

Waarom kiezen voor Rijschool Drivesafe?
Ten eerste, wij begrijpen dat leren rijden in een automaat een andere aanpak vereist dan rijden in een schakelauto. Onze gespecialiseerde instructeurs hebben uitgebreide kennis en ervaring met automaat rijden, waardoor zij precies weten hoe ze jou op de juiste manier kunnen begeleiden. Ze zullen je stap voor stap begeleiden, zodat je snel vertrouwd raakt met het rijden in een automaat.

 • Ervaren instructeurs
 • Kwalitatieve lesgeving
 • Hoge slagingspercentage

Uiteraard kun je bij ons een gratis proefles volgen om erachter te komen of onze rijschool en een van onze ervaren instructeurs bij jou past. Zij nemen voor jou de tijd om erachter te komen wat je al kunt en op welk niveau jouw rijvaardigheid ligt. Daarnaast leggen wij jou precies uit hoe het traject eruit kan zien en welk pakket het beste bij jou past.

Vraag ook vrijblijvende een proefles aan!

+31 (0) 6 4300 0672

Je kunt ons gerust bellen: Neem direct contact op

Social media

Social media:
Facebook | Instagram | Youtube

Mail ons nu

Heeft u een vraag? Stuur een bericht via het contactformulier: info@rijdrivesafe.nl

Whatsapp

Stuur ons gerust een berichtje via Whatsapp of bel ons

Proefles formulier

Meld je gerust aan en we nemen spoedig contact op voor het maken van een afspraak.

  Rijschool Den Haag

  Heldere rijlessen bij onze Automaat rijschool Den Haag

  Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We begrijpen dat het volgen van rijlessen soms lastig kan zijn vanwege een drukke agenda. Daarom bieden wij flexibele lesuren aan die passen bij jouw schema. Of je nu overdag, ‘s avonds of in het weekend wilt lessen, bij Rijschool Drivesafe vinden we altijd een geschikt moment voor jou.

  Daarnaast hanteren wij een persoonlijke aanpak. We geloven dat iedere leerling uniek is en zijn of haar eigen tempo heeft. Daarom stemmen onze instructeurs de lessen af op jouw behoeften en leervermogen. Of je nu snel wilt leren of liever rustig aan doet, bij Rijschool Drivesafe krijg je de aandacht en ondersteuning die je nodig hebt om succesvol te zijn.

  Onze Rij Drive Safe Service

  Hoe het werkt

  Proefles of pakket aanvraag

  Via de website kun je je eenvoudig aanmelden. Wij maken graag tijd vrij om snel en efficiënt een persoonlijke afspraak met jou te maken. Wij zijn betrouwbaar, transparant en voor een eerlijke prijs kun jij bij ons aan de slag.

  Meer informatie

  Opstellen van een traject op maat

  Drive Safe Rijopleidingen heeft een kwalitatief en succesvol programma en is daardoor inmiddels een waar begrip in Haaglanden. Daarnaast maken wij natuurlijk voor iedereen een passend traject die bij hem of haar past.

  Meer informatie

  Klaarstomen voor het rijexamen

  Tegen het einde van het traject komt je examen in beeld. Wij zorgen ervoor dat je goed wordt opgeleid volgens de nieuwste regels en dat je je op je gemak voelt tijdens het examen. Een speciale examentraining kost niets extra’s.

  Meer informatie

  Gratis proefles bij automaat rijschool Den Haag

  Tot slot, wij streven naar een hoog slagingspercentage. Onze instructeurs hebben bewezen succesvolle lesmethoden die jou helpen om snel en efficiënt vooruitgang te boeken. We zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent op zowel het praktijkexamen als het verkeer in het algemeen. Bij Rijschool Drivesafe streven we ernaar om jou klaar te stomen tot een zelfverzekerde en veilige automaatrijder.

  Whatsapp

  Contact

  Wilt u meer te weten komen over Automaat rijschool Den Haag? Of heeft u andere vragen met betrekking tot andere cursussen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op: 06 4300 0672 of via de mail naar: info@rijdrivesafe.nl. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij beschikken ook over een eigen locatie waar u natuurlijk altijd van harte welkom bent om langs te komen. Adres: Veraartlaan 8, 2288 GM, Rijswijk, Zuid-Holland, Nederland. Wil je altijd op de hoogte blijven van onze rijschool? Volg ons dan op Facebook en Instagram!

  Voordelen

  • Ervaren instructeurs
  • Flexibele rijtijden en geen extra kosten
  • Hoge slagingspercentage
  • Overal in regio Haaglanden beschikbaar
  • Uitstekende theorie cursussen
  • Transparante rijschool
  • Gespreid betalen mogelijk
  • Kwalitatieve lesgeving
  Gratis proefles aanvragen
  Happy Drivers

  Bekijk de beoordelingen van onze leerlingen