Snel je motorrijbewijs halen in Den Haag?

Drive Safe Rijopleidingen in ontwikkeling! Vanwege de snelle groei en professionalisering van onze rijopleiding is een nieuwe website voor ons noodzakelijk.

motorrijles zoetermeer

Start vandaag nog bij onze motorrijschool in Den Haag.

Wil jij nou ook je motorrijlessen volgen in Den Haag? Meld je dan aan bij Drive Safe Rijopleidingen, wij zijn namelijk dé motorrijschool van Den Haag en omgeving. Door onze ervaren en professionele instructeurs zal jij slagen binnen een korte termijn voor jouw motorrijbewijs in Den Haag.

Waarom een motorrijbewijs in Den Haag halen?

Touren op de motor? De vrijheid ervaren van het motorrijden? Niets kan het gevoel evenaren van het motorrijden. Voel je vrij als een vogel en ga de files voorbij door de behendigheid van de motor. Je bent namelijk op de motor altijd sneller op je bestemming dan met de auto, scooter, fiets of openbaar vervoer. 

Bij motorrijschool Drive Safe ben je op het juiste adres om jouw motorrijbewijs in Den Haag te halen! Wij bieden namelijk professionele motorrijlessen in Den Haag aan van een zeer kwalitatief niveau. Dit om te verzorgen dat jij veilig, prettig maar ook lekker vlot door het verkeer kunt. Als je namelijk bij ons begint met je motorrijles weet je dat de motor, helm maar ook je kleding van topkwaliteit is, omdat wij met de nieuwste en veiligste motoren en kleding werken.

Gratis Proefles

Drive Safe Rijopleidingen is de motorrijschool van regio Den Haag en omstreken !

Rijschool Drive Safe onderscheidt zich als motorrijschool van andere motorrijscholen in Den Haag. Dit doen wij door jouw ontwikkeling op de eerste plek te zetten. Wij vinden het belangrijk dat jij in jouw eigen tempo je motorrijles kan volgen. Wanneer jij de motor de baas bent dan kan jij veilig op een motor aan het verkeer deelnemen. Wij staan als Rijschool in Den Haag voor veiligheid, doorstroming en inzicht. 

Het afnemen van jouw eerste motorrijles kun je het beste doen in een omgeving die je het beste kent en natuurlijk bij je past. Wij zitten namelijk in het stadhart van de randstad. Wij zitten dus dichtbij voor iedereen. Wil jij een motorrijles volgen in Den Haag, dan zijn wij de geschikte rijschool voor jou. Wij lessen zeven dagen in de week van 7:00 tot 23:00. Wij zijn nog flexibeler dan de gemiddelde motorrijder. Maak daarom de juiste keuze en kies voor de rijschool van Den Haag om een pro te worden voor op de motor.

Motorrijlessen volgen in Den Haag, altijd met één vaste instructeurs bij motorrijschool Den Haag

De ene persoon heeft betere motoriek dan de ander. Vandaar is het belangrijk dat ieder persoon begeleiding op maat krijgt. Bij Motorrijschool Den Haag Drive Safe lessen wij zeven dagen in de week. Van ‘s ochtends tot ‘s avonds laat. Hierdoor hebben onze kandidaten meerdere mogelijkheden om te kunnen lessen in een week. Daardoor heeft de kandidaat de motor sneller onder de knie. De instructeurs die bij bij motorrijschool Den Haag Drive Safe lesgeven zijn allemaal gecertificeerd. Daarnaast werken wij als rijschool in Den Haag met een instructiekaart. Hierdoor kan de instructeur jouw progressie beter bijhouden en zo neem je niet onnodig teveel lessen.

Over ons

Na het behalen van jouw motorrijbewijs in Den Haag kun je veilig de weg op

Wij zijn zelfverzekerd genoeg om te mededelen dat onze kandidaten na het nemen van de motorlessen bij motorrijschool Den Haag Drive Safe. Een veilige en vlotte verkeersdeelnemer zijn. Doordat het tempo van onze motorlessen gekoppeld worden aan onze kandidaten. Krijg jij jouw motorrijbewijs aan het eind van het traject. Dit is ook te danken aan onze slagingspercentage van 90% als motorrijschool Den Haag. Wees een persoon die snel, voordelig en natuurlijk goed zijn motorrijlessen neemt. Slagen in ÉÉN keer doe je natuurlijk bij motorrijschool Drive Safe.

Motorrijlessen in Den Haag

Volg een proefles bij motorrijschool Den Haag voor maar 40 euro voor 120 minuten. Als je nog niet zeker bent om een besluit te nemen is het altijd handig om een proefles aan te vragen via onze website. Tijdens de proefles krijg je een duidelijk beeld van hoe de lessen gegeven worden en besluit jij hierna jouw lessen te vervolgen en een pakket te nemen? Dan is de gehele proefles kosteloos! Eenmaal hierna kunnen we direct jouw examen inboeken zodat jij niet onnodige lessen hoeft in te plannen. Ben je geïnteresseerd in een proefles? Neem dan contact op met ons, of schrijf je in via de website dan bellen wij je terug.

Praktijkexamen motor in Den Haag? Wij helpen je met de voorbereiding.

Tijdens het praktijkexamen laat jij zien wat je geleerd hebt tijdens de lessen. Dit is hét moment om het te laten zien aan de examinator. De examinatoren rijden altijd op locaties waar je tijdens de lessen geweest bent. Zo kom je nooit in een onbekende omgeving terecht. Daarnaast heb je tijdens de lessen alle oefensituaties gehad waardoor je examen aflegt. Bij motorrijschool Den Haag Drive Safe doen wij er alles aan om jou binnen een korte periode snel en zo voordelig mogelijk te laten slagen. Een geslaagde keuze is natuurlijk motorrijschool Drive Safe.

Bij onze motorrijschool in Den Haag ben je verzekerd van kwaliteit, lage prijzen en de snelste service

Bij onze motorrijschool in Den Haag ben je gegarandeerd op het juiste adres om op een vlotte maar ook goedkope manier jouw motorrijbewijs te behalen. Zo hebben wij altijd vooraf ingekochte examens waardoor onze kandidaten geen lange wachttijd hoeven te wachten. Wij bij Drive Safe garanderen u een snelle examen met een goed resultaat. Wij lessen als professionele motorrijschool altijd in groepjes van maximaal twee personen. Dit om de aandacht goed te kunnen verdelen over de kandidaten. Dankzij onze flexibele mogelijkheden maar ook goedkope tarieven is het volgen van motorrijlessen bij Drive Safe in Den Haag erg aantrekkelijk. We hebben nooit een wachttijd omdat we altijd voldoende ervaren instructeurs hebben die jou direct kunnen begeleiden.

Contact opnemen

Eigen motorterrein bij motorrijschool Drive Safe Rijopleidingen in Den Haag

Bij rijschool Drive Safe maken we gebruik van een eigen motorterrein waar je in alle veiligheid en in een gecontroleerde omgeving de motor vaardig zult worden. Dit is namelijk een ideale locatie om jouw motorrijlessen te gaan nemen. Zo oefenen we alle lastige oefeningen voor het eerste examen op dit oefenterrein. Alle u-turns, noodremmingen maar ook uitwijkoefeningen. Nadat je deze oefeningen onder de knie hebt beginnen we op de openbare weg waar je jouw motor skills kunt laten zien.

Motorrijlessen in de avond en in de weekenden bij onze motorrijschool in Den Haag

Wil je ‘s avonds of in de weekenden motorrijlessen volgen? Dat kan natuurlijk bij Rijschool Drive Safe. Wij bieden motorrijlessen in Den Haag aan van 7:00 tot 23:00 aan. Zo kan je altijd gewoon jouw werk of school netjes uitvoeren. Tijdens de vrije uren kan jij dan de motor te leren kennen. Dit kan natuurlijk allemaal als je in Den Haag of omgeving woont.

Contact

Heb jij vragen over onze motorrijschool Den Haag? Neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op
+31 6 43000672
of stuur een e-mail naarinfo@rijdrivesafe.nl . Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom bij onze rijschool.

Adres: Steenplaetstraat 2c, 2288 AA Rijswijk

Wilt u op de hoogte blijven van ons? Volg ons dan op Instagram of facebook!